x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μητέρα θύματος Τεμπών: «Ντρέπομαι και να συζητάω αυτά που είπε για μας ο πρωθυπουργός»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Είμαστε η «προσωρινή φθορά», το «ατυχές γεγονός» και «αυτοί που χρησιμοποιούμε το θάνατο των παιδιών μας με πολιτικά κίνητρα» δήλωσε δήλωσε σε συνέντευξη της στο «Κόκκινο» η Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού.

«Για εμάς δεν υπάρχει ούτε περίοδος εκλογών ούτε Πάσχα. Ο χρόνος σταμάτησε στις 28-2-2023» ανέφερε μεταξύ άλλων η άτυχη μητέρα που θρηνεί την 20χρονη κόρη της που χάθηκε στα συντρίμμια του δυστυχήματος των Τεμπών.

 
 

«Ντρέπομαι και να τα συζητάω αυτά που είπε για εμάς ο πρωθυπουργός», ανέφερε η ίδια ούσα αγανακτισμένη έπειτα από την άθλια επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επίθεση του πρωθυπουργού εξαπολύθηκε «επειδή κάναμε μήνυση για να ερευνηθούν τυχόν ευθύνες των υπουργών Μεταφορών από το 2006. Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, δεν έχει ποινικές ευθύνες; Όλοι οι υπουργοί δεν γνώριζαν; Έπρεπε να είχε αποσυρθεί από τις εκλογές. Η υποψηφιότητά του προσβάλλει τους νεκρούς μας. Υπάρχει μια έρευνα σε εξέλιξη. Είναι δυνατόν χωρίς να τελειώσει αυτή η έρευνα να κατεβαίνει υποψήφιος;»

«Εμείς δεν έχουμε ούτε περίοδο εκλογών, ούτε Πάσχα ούτε τίποτα. Για εμάς ο χρόνος σταμάτησε στις 28-2-2023» είπε και η φωνή της έσπασε.

«Ό,τι κάνουμε το κάνουμε πολύ δύσκολα, με δάκρυα στα μάτια. Ο κ. Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός, είναι ο πρώτος που θα έπρεπε να είχε δείξει ανθρώπινο πρόσωπο. Αντιθέτως, κάνει ό,τι δεν μας βλέπει, προσπαθεί να μην ασχολείται με εμάς γιατί πιστεύει ότι έτσι θα εξαφανιστούμε. Ντρέπομαι και να τα συζητάω».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software