x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η Ρωσία με την επιχείρηση Z σύντομα θα ανακοινώσει τη νίκη, στην διεφθαρμένη Ουκρανία…

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η Ρωσία με την επιχείρηση Ζ σύντομα θα ανακοινώσει την νίκη της στον σκουπιδότοπο της Ουκρανίας, καθώς θα καταλάβει πλήρως το Donbass τις περιοχές Luhansk και Donetsk και βεβαίως της Μαριούπολη, την Κριμαία και την Kherson.
Το ΝΑΤΟ θα αποτύχει στην προσπάθεια του να αποτρέψει την μεγάλη νίκη της Ρωσίας και τα ερωτήματα που γεννώνται είναι πολλά…

Στο Νταβός, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και στο ΝΑΤΟ… αναφέρονται στις δήθεν μεγάλες νίκες της Ουκρανίας παραβλέποντας ότι η Ρωσία συγκεντρώνει νίκες απέναντι όχι μόνο στην Ουκρανία αλλά και σε όλο το ΝΑΤΟ που κρύβεται πίσω από την υποστήριξη της Ουκρανίας…

Από το Νταβός, ο εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab παρουσίασε τον Ουκρανό κωμικό-πρόεδρο Volodymyr Zelensky, στο τελευταίο σκέλος της περιοδείας του για όπλα.
Ο Schwab τόνισε ότι ένας ηθοποιός που υποδύεται έναν πρόεδρο υποστηρίζεται από «όλη την Ευρώπη και τη διεθνή τάξη».
Εννοεί, φυσικά, όλους, εκτός από το 88 % του πλανήτη που προσυπογράφει το Κράτος Δικαίου – αντί των ψεύτικων συνθημάτων του ΝΑΤΟ και της Δύσης περί «διεθνούς τάξης βασισμένη σε κανόνες».

Πίσω στον πραγματικό κόσμο, η Ρωσία, αργά αλλά σταθερά ξαναγράφει την Τέχνη του Υβριδικού Πολέμου.
Ωστόσο, στο καρναβάλι του ΝΑΤΟ, της επιθετικής γνωστικής διείσδυσης και της εκπληκτικής φιλοσοφίας των μέσων ενημέρωσης, γίνονται πολλά για το νέο πακέτο «βοήθειας» των ΗΠΑ προς την Ουκρανία 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που θεωρείται ικανό να αλλάξει το παιχνίδι στον πόλεμο.

Αυτή η αφήγηση που αλλάζει το παιχνίδι προέρχεται από τους ίδιους ανθρώπους που έκαψαν τρισεκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσουν το Αφγανιστάν και το Ιράκ.
Και είδαμε την κατάληξη… παταγώδης αποτυχία.

Η Ουκρανία είναι το Άγιο Δισκοπότηρο της διεθνούς διαφθοράς...

Αυτά τα 40 δισεκατομμύρια δολάρια μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι μόνο για δύο κατηγορίες ανθρώπων:
Πρώτον το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα των ΗΠΑ και δεύτερον, ένα σωρό Ουκρανούς ολιγάρχες και Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις που στριμώχνονται στη μαύρη αγορά όπλων και ανθρωπιστικής βοήθειας και στη συνέχεια ξεπλένουν τα κέρδη στα νησιά Cayman.

Αναλύοντας τα 40 δισεκ. δολάρια των ΗΠΑ προς την Ουκρανία αποκαλύπτεται ότι 8,7 δισεκατομμύρια δολάρια θα διατεθούν για την αναπλήρωση του αποθέματος όπλων των ΗΠΑ (άρα δεν θα καταλήξουν στην Ουκρανία), 3,9 δισεκατομμύρια δολάρια για το USEUCOM (το «γραφείο» που υπαγορεύει στρατιωτικές τακτικές στο Κίεβο) περίπου 5 δισεκατομμύρια δολάρια για μια ασαφή, απροσδιόριστη «παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων», σχεδόν 6 δισεκατομμύρια δολάρια για πραγματικά όπλα και «εκπαίδευση» στην Ουκρανία.
Επίσης 9 δισεκατομμύρια δολάρια σε «οικονομική βοήθεια» (η οποία θα εξαφανιστεί σε επιλεγμένες τσέπες) και 0,9 δισεκατομμύρια δολάρια για τους πρόσφυγες.

Οι αμερικανικές εταιρείες διαχείρισης κινδύνων έχουν υποβαθμίσει την Ουκρανία σε σκουπιδότοπο καθώς πολλές εταιρίες δεν θα αποπληρώσουν τα δάνεια, έτσι μεγάλα αμερικανικά επενδυτικά κεφάλαια εγκαταλείπουν την Ουκρανία, αφήνοντας την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και τα κράτη μέλη της ως τη μόνη επιλογή της Ουκρανίας.

Λίγες από αυτές τις χώρες, εκτός από ρωσοφοβικά κράτη όπως η Πολωνία, μπορούν να δικαιολογήσουν στους δικούς τους πληθυσμούς την αποστολή τεράστιων ποσών άμεσης βοήθειας σε ένα αποτυχημένο κράτος όπως η Ουκρανία.

Επομένως, η ΕΕ που λαμβάνει αποφάσεις στις Βρυξέλλες πρέπει να κάνει αρκετά για να συντηρήσει την Ουκρανία στο οικονομικό κώμα που βρίσκεται.

Αυτά τα «δάνεια» της ΕΕ – κυρίως με τη μορφή αποστολών όπλων – μπορούν να επιστραφούν έναντι εξαγωγών σιταριού από την Ουκρανία.
Αυτό συμβαίνει ήδη σε μικρή κλίμακα μέσω του λιμανιού της Constanta στη Ρουμανία, όπου το ουκρανικό σιτάρι φτάνει σε φορτηγίδες μέσω του Δούναβη και φορτώνεται σε δεκάδες φορτηγά πλοία καθημερινά.
Επίσης μέσω κομβόι φορτηγών που ανταλλάσσονται με την μορφή «όπλα για σιτάρι».
Ωστόσο, το ουκρανικό σιτάρι θα συνεχίσει να τροφοδοτεί την πλούσια Δύση και όχι τους φτωχούς Ουκρανούς.

Επιπλέον, περιμένουμε το ΝΑΤΟ αυτό το καλοκαίρι να βρει ένα άλλο μηχανισμό για να εισέλθει στη Μαύρη Θάλασσα με πολεμικά πλοία για να συνοδεύσει ουκρανικά εμπορικά πλοία που μεταφέρουν σιτάρι.
Τα ΜΜΕ υπέρ του ΝΑΤΟ θα το περιγράψουν ότι έτσι «σώζεται» η Δύση από την παγκόσμια επισιτιστική κρίση – η οποία έχει προκληθεί από την υστερία της Δύσης.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software