x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μπάμπης Αιγινήτης: Ο μεγάλος δάσκαλος της κυνηγετικής σκοποβολής υποψήφιος στις εκλογές

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Γράφει ο Χάρης Μπερτίδης

Κ.Ε.Κ.Α.(ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΑΛΙΕΩΝ)  είναι το όνομα του νέου κόμματος πού ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2021 με σκοπό την προώθηση των οραμάτων και των αξιών των ανθρώπων που ζουν, καλλιεργούν, βιώνουν, αγαπούν και προστατεύουν τη Φύση και τα αγαθά της. Όπως γράψαμε και στην έντυπη έκδοσή μας ο συνδυασμός λέγεται ΕΝΩΝΩ – Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών Αλιέων. Η μεγάλη έκπληξη κατά την άποψή μου είναι ο δάσκαλος της κυνηγετικής σκοποβολής. Το βιογραφικό του πλούσιο, χιλιάδες έχουν περάσει την εκπαίδευσή του. Έχει ιδρύσει την Ελληνική Σχολή Κυνηγετικής Σκοποβολής. Ας δούμε μερικές πληροφορίες:

Η Ελληνική Σχολή Κυνηγετικής Σκοποβολής ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1997 από τον προπονητή Μπάμπη Αιγινήτη, πρώην τεχνικό σύμβουλο της εθνικής ομάδος κυνηγετικού όπλου. Ο Μπάμπης Αιγινήτης που επιμελείται προσωπικά των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της σχολής σπούδασε προπονητική στην ακαδημία προπονητικών εθνικών ομάδων σκοποβολής της Διεθνούς Σκοπευτικής Ομοσπονδίας (International Shooting Sport Federation – ISSF) στο Μόναχο (1999). Μετά από δύο χρόνια τελείωσε το μεταπτυχιακό του στην ίδια Ακαδημία σε ανώτερο επίπεδο (Course B) για τα Ολυμπιακά αθλήματα σκοποβολής του πήλινου στόχου SKEET, TRAP και DOUBLE TRAP.

Ακολούθως αποφοίτησε από την Αγγλική Σχολή προπονητών του Clay Pigeon Shooting Association (CPSA) στο Νόττινχαμ με εξειδίκευση στην προπονητική για κυνηγετική σκοποβολή (SPORTING).

Κατέχει το πτυχίο της σχολής εθνικών προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ).

Έχει παρακολουθήσει ειδική προπονητική εξειδίκευση για SPORTING στο Λούτον, για TRAP στο Μιλάνο και για SKEET στο Τάραντο. Επιπροσθέτως, ειδικά σεμινάρια αγωνιστικής ψυχολογίας σε Αθήνα, Λονδίνο και Μιλάνο.

Η σχολή προσφέρει κατάρτιση και πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για κυνηγούς  και σκοπευτές κυνηγετικής σκοποβολής (SPORTING) σε αρχάριο και προχωρημένο επίπεδο, επίσης προσφέρει προπονητική στήριξη σε αρχάριους και προχωρημένους σκοπευτές των Ολυμπιακών αθλημάτων το πήλινου στόχου. Η σκοπευτική ομάδα της σχολής συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2008 και ήταν η πρώτη φορά που Ελληνική σκοπευτική ομάδα SPORTING εμφανίστηκε σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Aπό τότε και κάθε χρόνο η ομάδα της σχολής συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα SPORTING εξασφαλίζοντας Ελληνική παρουσία σε ετήσια βάση στις ψηλότερες αγωνιστικές διοργανώσεις της Κυνηγετικής Σκοποβολής (SPORTING) σε διεθνές επίπεδο.

Αν το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών Αλιέων έχει όραμα για το μέλλον και όχι μόνο για τις επερχόμενες εκλογές, ο Μπάμπης Αιγινήτης δίνει ξεχωριστή ώθηση στον νέο εγχείρημα των ανθρώπων της φύσης. «Μας δίνονται δύο δώρα: η ζωή και το κυνήγι. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς με αυτά», έγραψε στην τελευταία του ανάρτηση! Είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό στον Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών. Καλή επιτυχία!

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software