x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Ταγίπ Ερντογάν – Σενάρια μετά την ξαφνική κατάρρευση

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατέρρευσε live κατά τη διάρκεια συνέντευξης και τα σενάρια για την υγεία του δίνουν και παίρνουν στην Τουρκία.

 

Η πρώτη αντίδραση για την υγεία του Ερντογάν ήρθε από συνεργάτες του. Έσπευσαν να πουν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την υγεία του.

Αργότερα ο ίδιος ο Ερντογάν, με μήνυμα στο Twitter, ανέφερε πως είναι καλά. Πρόσθεσε, όμως, ότι σήμερα θα αναγκαστεί να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις, μετά από εντολή των ιατρών του. Αντικαταστάτης του θα είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Φουάτ Οκτάι.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε μέλος του αγαπημένου μου έθνους, κάθε έναν από τους αδελφούς και τις αδελφές μου για τις ευχές και τις προσευχές τους για περαστικά λόγω της μικρής δυσφορίας που είχα κατά τη διάρκεια εκπομπής εξαιτίας του πολυάσχολου προγράμματός μου.

 
 

Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να συναντηθώ σήμερα με τους αδελφούς και τις αδελφές μου από το Kırıkkaleli, το Yozgat και το Sivas. Ζητώ συγγνώμη. Ο αντιπρόεδρος Fuat Oktay θα παραστεί εκ μέρους μας.

Θεού θέλοντος, θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας από αύριο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να φέρουμε το αγαπημένο μας έθνος ψηλά.

 

Με την ευκαιρία αυτή, εύχομαι υγεία, ειρήνη και ευημερία σε όλους τους πολίτες μου».

Σημειώνεται ότι χθες, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, με την εκπομπή να διακόπτεται προσωρινά.

Στη συνέχεια, ο Ερντογάν επανεμφανίστηκε, ισχυριζόμενος ότι είναι κρυωμένος. Συγκεκριμένα, προς το τέλος της εκπομπής, ενώ ο αρχισυντάκτης του Ülke TV Χασάν Ουζτούρκ έκανε μια ερώτηση, φάνηκε ότι ο Ερντογάν δυσκολευόταν να καταπιεί και κοίταξε προς κάποια μέλη της ομάδας του.

Στη συνέχεια η κάμερα στράφηκε στον Ουζτούρκ και ο Ερντογάν δεν εμφανίστηκε ξανά στην οθόνη. Όταν ο δημοσιογράφος συνειδητοποίησε ότι ο Πρόεδρος αισθανόταν άβολα ενώ έκανε την ερώτησή του, αρχικά δίστασε και στη συνέχεια φώναξε στον σκηνοθέτη, «πάμε σε διαφημίσεις».

Ο Χασάν Ουζτούρκ, αναποφάσιστος, σηκώθηκε και επιχείρησε να πάει προς τον Ερντογάν, αλλά στη συνέχεια έκατσε ξανά.

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, η εκπομπή συνεχίστηκε. Πριν συνεχίσει να απαντά και πάλι στις ερωτήσεις, ο Ερντογάν είπε πως «χθες και σήμερα υπήρξε είχε έντονη προεκλογική εκστρατεία. Είχα ένα κρυολόγημα. Είπα μάλιστα «μήπως πρέπει να το ακυρώσουμε’, αλλά μετά είπα ‘το υποσχεθήκαμε, ας έρθουμε». Ζητώ τη συγχώρεσή σας και τη συγχώρεση του κοινού». Η εκπομπή ολοκληρώθηκε μετά από λίγη ώρα.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software