x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μάρκος Σεφερλής: «Με πληγώνει που κατηγορούν τον κόσμο που με βλέπει! Αυτό είναι ρατσιστικό και bullying»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας άνθρωπος που χαίρεται με το να κάνει τους άλλους να γελάνε γι’ αυτόν τον λόγο έχει αφιερώσει την καριέρα του στις κωμωδίες. Ο γνωστός ηθοποιός αντιμετωπίζει την ζωή με χιούμορ ακόμη και τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει. Μία από αυτές ήταν και ο χαμός του πατέρα του για τον οποίο έμαθε ενώ βρισκόταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Όμορφος Κόσμος».

Στην κηδεία μάλιστα του πολυαγαπημένου του πατέρα έκανε τους πάντες να γελάνε, καθώς, όπως είχε παραδεχτεί και ό ίδιος, αυτή είναι η άμυνά του. «Μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελά ακόμα και σε δύσκολα γεγονότα στη ζωή μου, είναι ένα φάρμακο και τρόπος άμυνας για όλα. Ακόμα και στην κηδεία του πατέρα μου λειτουργούσα με το χιούμορ κι έκανα τους άλλους να γελάσουν. Πέθανε μόλις γεννήθηκε ο Χάρης. Είχε ανεύρυσμα και περίμενε να γεννήσει η Έλενα και να “φύγει”. Το ήξερε. Στις δέκα μέρες το είδε μια φορά στο μαιευτήριο, πήγε στην Κόρινθο, κέρασε όλους τους συγγενείς για τον Χάρη και τους είπε γιατί εγώ αύριο θα φύγω. Έσπασε το ανεύρυσμα.

Δεν ήταν στο κρεβάτι αλλά είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Έκανε αιμοκάθαρση», εξομολογήθηκε ο αγαπημένος κωμικός την εκπομπή «Αυτός και ο άλλος». «Ήμουν καλεσμένος σε εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν το έμαθα. Είχε βγει το Shake it με τον Ρουβά και με έβαλαν να χορέψω με την Σοφία Βογιατζάκη. Εκεί που τελειώνει το χορευτικό μου είπαν πρέπει να πας στο νοσοκομείο. Τον είχαν φέρει στην Αθήνα από την Κόρινθο. Λίγο πριν μπω στο δωμάτιο, ξεψύχησε. Δεν τον πρόλαβα… Στην κηδεία τους έκανα όλους να γελάνε και μόλις συνειδητοποίησα ότι “έφυγε”, άρχισα να κλαίω» Σε άλλο σημείο της εκπομπής αναφέρθηκε στις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε για την σειρά του ΑΝΤ1 «Super Mammy». «Από ποιους γίνεται η κριτική; Η κριτική γίνεται από κάποιους ανθρώπους που μονίμως κάνουν κριτική σε ό,τι κάνει ο Σεφερλής. Κάτι άκουσα για καρικατούρα. Τέτοιους ανθρώπους βλέπουμε γύρω μας και στην τηλεόραση. Αν κάποιοι το θεωρούν καρικατούρα μάλλον έχουν πρόβλημα. Όλα αυτά υπήρχαν στις επιθεωρήσεις. Τώρα το πώς το σκηνοθετεί ο καθένας είναι άλλη ιστορία. Δεν το ανακάλυψα εγώ.

Ο νταλικέρης δεν έχει πάντα βαριά φωνή, αλλά είναι ένα χαρακτηριστικό», εξήγησε και πρόσθεσε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί καταπιανόμαστε με την κριτική κάποιον ανθρώπων και δεν καταπιανόμαστε με την άποψη και την αποδοχή μου από εκατομμύρια κόσμο. Έχω 500 εκατομμύρια προβολές στο Youtube αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι με έχουν αποδεχθεί. Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλοφίλους, του μάγκες και τους νταλικέρηδες. Όλοι στη σάτιρα με αυτούς ασχολούνται. Το πώς το σκηνοθετώ εγώ είναι άλλη ιστορία. Δεν με στεναχωρεί γιατί δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι κακό. Κατηγορούμαι άδικα και κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν μία άποψη για τον Σεφερλή. Αυτό που με πληγώνει είναι ότι κατηγορούν τον κόσμο που με βλέπει και λένε “ο κόσμος του Σεφερλή”. Αυτό είναι ρατσιστικό και bullying. Ο κόσμος δεν αισθάνεται ότι θίγω κάποιον».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software