x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Το Turkaegean «ζει και βασιλεύει» και η ελληνική κυβέρνηση σιωπά

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Η Ελληνική Κυβέρνηση κινείται νομικά ενάντια σε αυτή τη διαδικασία. Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε συνεργασία με τον Υπουργό Εξωτερικών, τον κ. Δένδια.

Η χώρα μας θα κινηθεί νομικά και στα ευρωπαϊκά φόρα, θα υπερασπίσει τη θέση της στην Αμερική και σε όλες τις χώρες». Αυτά δήλωνε πριν από 10 μήνες, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας αναφερόμενος, στην τουρκική τουριστική καμπάνια Turkagean. Έκπληκτος είχε δηλώσει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης αν και το θέμα ήταν κάτι παραπάνω από πασίγνωστο! Ο Δημήτρης Σταθακόπουλος είχε αρθρογραφήσει και ακόμη και ο ΣΚΑΙ στον οποίο πολύ συχνά βρίσκεται ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε «παίξει» πολλές φορές το θέμα… Είχαν υποσχεθεί τότε από την κυβέρνηση ότι «θα κάνουν τα πάντα» για να σταματήσει η καμπάνια Turkaegean! Τι έγινε; Μετά από τον αμερικανικό Τύπο η καμπάνια σαρώνει και στη Γαλλία! Η σελίδα από τη γαλλική Le Monde!

Το συμπέρασμα είναι ότι η κυβέρνηση είτε δεν έκανε τίποτα για την τουρκική καμπάνια ,είτε οι όποιες ενέργειες της αποδείχτηκαν απολύτως αναποτελεσματικές. Πάντως όλο αυτό το διάστημα -κοντά χρόνος- δεν ακούσαμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ενέργεια προς την κατεύθυνση «φρεναρίσματος» έστω της τουρκικής καμπάνιας.

 

Στα ελληνοτουρκικά «κάτι τρέχει» ,όλοι το έχουμε καταλάβει. Μετά από τις εκλογές θα μάθουμε μάλλον περισσότερα…

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software