x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Ο Στόλος κείται μακράν» για τον πρωθυπουργό και δεν τόλμησε να τον επισκεφθεί;

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η επιμονή του Α/ΓΕΕΘΑ να μας πείσει ότι Ένοπλες Δυνάμεις είναι μόνο οι Ειδικές Δυνάμεις εντυπωσιάζει… Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πειστεί και η χθεσινή του επίσκεψη σε ΔΥΚ και Ειδικές Δυνάμεις σχολιάστηκε με εξαιρετικά δυσμενή τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα το ξέρουν ήδη τα «επιτελεία» του Μαξίμου που παρακολουθούν την «κίνηση». Θα διαπίστωσαν επίσης ότι η λέξη που κυριαρχεί στα σχόλια είναι μία: μαύρο…

Ο Αντιναύαρχος ε.α Χρήστος Καραδήμας όπως πάντα εύστοχος, καυστικός αλλά και ευγενής σχολιάζει την επίσκεψη του πρωθυπουργού:

Ο αγαπητός κύριος πρωθυπουργός τελικά δεν διέβη τον Ρουβίκωνα (θαλάσσιο στενό Περάματος-Σαλαμίνας) και δεν μπήκε τροπαιοφόρος στην καρδιά του Στόλου μας εκεί που ευρίσκεται το Αρχηγείο του επί του ενδόξου Σαλαμίνιου εδάφους.
Αλήθεια τι τον κράτησε πίσω στην Αττική γη και γιατί δεν το επέλεξε την στιγμή που είχε μαζί του τον καλύτερο οδηγό, τον Σαλαμίνιο Α/ΓΕΝ;
Οι κακές γλώσσες διαρρέουν ότι επεκράτησε η θέληση του έχοντος το γενικό πρόσταγμα της όλης επίσκεψης κυρίου Α/ΓΕΕΘΑ που πέρασε το μήνυμα σαν άλλος Καραμανλής ότι «το Αρχηγείο Στόλου κείται μακράν»
Αγαπητέ κύριε πρωθυπουργέ, ο Α/ΓΕΕΘΑ έχει κάθε λόγο λόγω του προτέρου βίου και πολιτείας του να αποφεύγει σαν ο διάβολος το λιβάνι τον Στόλο και τα πληρώματά του και να εφευρίσκει για να το αποφύγει ευτελή τεχνάσματα περί επισκέψεων «ειδικών δυνάμεων» και τα σχετικά, αλλά εσείς σας διαβεβαιώ κανένα, μα απολύτως κανένα.
Αντιθέτως ο Στόλος ο «θαλάσση κρατείν» θα σας δεχόταν με όλες τις τιμές που αρμόζει σε ένα πρωθυπουργό με το απαράμιλλο παραδοσιακό πρωτόκολλο του Ναυτικού που δεν προβλέπει βέβαια λόγω ευγένειας του Οπλου χωμάτινα γήπεδα και αρβύλες. Και εάν επιθυμούσατε και λίγη περιπέτεια υπάρχει πάντα άμεση ετοιμότητα για ένα σύντομο επιχειρησιακό πλου που έχει και το θεραπευτικό πλεονέκτημα της θαλάσσιας αύρας που καθαρίζει το μυαλό.
Αγαπητέ κύριε πρωθυπουργέ, οι άνθρωποι της θάλασσας στους οποίους ανήκουν και τα πληρώματα του Στόλου έχουν συνήθειες και έθιμα, τελετές και δοξασίες γύρω από τον χώρο τους αλλά κυρίως προλήψεις και δεισιδαιμονίες που προέρχονται οι περισσότερες από την αρχαιότητα και τους πρώτους χριστιανικούς χρόνους. Ελπίζω και εύχομαι τα ευγενή πληρώματα του Στόλου μας να μην σας συνδέσουν λόγω της άστοχης αυτής επιλογής με καμία από τις γνωστές προλήψεις και δεισιδαιμονίες.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software