x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΓΑΛΛΙΑ: ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ. «ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ» Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ. ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ LOUIS VUITTON

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Δεν έχουν τέλος οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Γαλλία για το συνταξιοδοτικό με τους διαδηλωτές να εισβάλουν σε κατάστημα της Louis Vuitton στο Παρίσι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι διαδηλωτές με σημαίες και καπνογόνα εισέβαλαν στα κεντρικά της Louis Vuitton στο Παρίσι.


Η εισβολή έγινε από 100 σιδηροδρομικούς που διαδήλωσαν σε δρόμο του Παρισιού με μπουτίκ πολυτελείας και μπήκαν στα γραφεία του ομίλου πολυτελών ειδών LVMH, ενώ ανέβηκαν και στον πρώτο όροφο πριν φύγουν.

Οπως αναφέρεται στα social media οι διαδηλωτές ζητούν από τους πλούσιους να προσφέρουν περισσότερο στη χρηματοδότηση της κρατικής σύνταξης. Μάλιστα αναφέρουν ότι «θα συνεχίσουμε μέχρι την απόσυρση».

«Αν ο Μακρόν θέλει να βρει χρήματα για να χρηματοδοτήσει το συνταξιοδοτικό σύστημα, θα πρέπει να έρθει εδώ για να τα βρει», δήλωσε ο Φαμπιέν Βιλντιέ της Ένωσης Sud-Rail .

Πρόσθεσε επίσης ότι η LVMH «θα μπορούσε να μειώσει όλες τις τρύπες» στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης της Γαλλίας. «Επομένως, μία από τις λύσεις για τη χρηματοδότηση του συνταξιοδοτικού συστήματος είναι η καλύτερη αναδιανομή του πλούτου και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να φορολογηθούν οι δισεκατομμυριούχοι».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software