x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αδούλωτη Κερύνεια: Επιστολές σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια αναφέρει:

 

Μας είναι πραγματικά  πρωτόγνωρο, συλλογικά και διαχρονικά δικές μας Ηγεσίες να προσπαθούν να περάσουν στο Λαό τη ξενόφερτη λύση ΔΔΟ,  όταν μάλιστα οι συνθήκες για να γίνεται λόγος για τέτοια λύση είναι προϊόν ξένης συνωμοσίας, ενός  εκ προμελέτης φρικτού εγκλήματος  σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Κυπριακού Λαού, το οποίο πρέπει να αχθεί ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, αντί  να επιζητείται με τέτοιο ζήλο η επιβράβευσή του.

Καταγγέλλουμε αυτή την κατάντια  των Ηγετών μας και  ταυτόχρονα χαιρετίζουμε το Λαό μας που συνεχίζει να αντιστέκεται. Το γεγονός ότι ο Λαός  μας αντιστέκεται και  δεν είναι έτοιμος να νομιμοποιήσει σε ΝΤΕ ΓΙΟΥΡΕ, την ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ κατάσταση που δημιούργησε η Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο, καθώς   και όλα τα παράνομα παράγωγά της, όπως και τα  κατά συρροή εγκλήματα πολέμου που  διαπράχτηκαν σε βάρος του Λαού μας, έχει εντοπισθεί από τους ξένους νονούς  της τραγωδίας μας. Το έχουν εντοπίσει και  κακίζουν  τους Ηγέτες μας  για την αποτυχία τους να πείσουν το λαό να δηλώσει έτοιμος για συνθηκολόγηση με τους όρους τους, τους  οποίους προβάλλουν μέσω του Τούρκου κατακτητή.  Αυτή η δυσαρέσκειά των ξένων για την αποτυχία των Ηγετών μας,  σημειώνεται και   στα τελευταία  Ψηφίσματα του ΟΗΕ για το Κυπριακό. Σε αυτά γίνονται  έντονες ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ στους Ηγέτες μας και Παράγοντες του τόπου,  να εντατικοποιήσουν την «πλύση εγκεφάλου» του Λαού μας, για να πεισθεί ότι είναι σωστό και πρέπον να συνθηκολογήσει με τους όρους  της συνωμοσίας του  Τούρκου κατακτητή, όπως και  των   Βρετανών και Αμερικανών συνοδοιπόρων του.

Πειθαρχημένοι σε αυτά τα ξένα κελεύσματα οι Ηγέτες μας, χωρίς ντροπή πλέον, οργανώνονται για να αναλάβουν εκστρατεία ώστε να συμμορφωθούν με τα κελεύσματα των  ξένων  και να ενεργήσουν  για να τσιμεντωθεί  το ΝΑΙ στην παράνομη, αντιδημοκρατική, ρατσιστική  λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

Ήδη οι Ηγεσίες του ΔΗΣΥ και του ΔΗΚΟ έχουν συμφωνήσει και δημόσια έχουν εξαγγείλει την εκστρατεία τους.

Με αφορμή τις συναφείς δηλώσεις των Προέδρων του ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ  η Αδούλωτη Κερύνεια έχει στείλει και στους δύο σχετική επιστολή, στην οποία διατυπώνεται η αντίθεσή μας σε αυτή την ενέργεια, ενώ  υποδεικνύεται ότι οι προσπάθειές μας πρέπει να αναλωθούν στην αναγκαία επανατοποθέτηση του Κυπριακού και τον προγραμματισμό καθαρού αντικατοχικού αγώνα για απελευθέρωση και αποκατάσταση της Διεθνούς Νομιμότητας η οποία έχει παραβιασθεί  και συνεχίζει να παραβιάζεται στην Κύπρο από το 1974 μέχρι σήμερα.

 

Η επιστολή μας είναι ΑΝΟΙΧΤΗ  και επισυνάπτεται, ώστε να γίνουν κοινωνοί των απόψεών μας και οι υπόλοιποι Κομματάρχες, οι Κυβερνώντες   και  Παράγοντες του τόπου, και ιδιαίτερα ο Λαός τον οποίο καλούμε να κωφεύσει σε αυτή τη νέα έκφραση  της προδοσίας που διαχρονικά συνεχίζεται, αλλάζοντας συνεχώς προβιά.

Πρέπει να υψώσουμε  ασπίδα προστασίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και της ύπαρξης μας, ως Χριστιανοί σε αυτό τον τόπο.

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software