x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η Ουκρανία ετοιμάζει αντεπίθεση και καλεί τους αμάχους να φύγουν από περιοχές που ελέγχουν οι Ρώσοι

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η κυβέρνηση στο Κίεβο προειδοποίησε τους Ουκρανούς που βρίσκονται σε τομείς της χώρας οι οποίοι ελέγχονται από τον στρατό της Ρωσίας να φύγουν το ταχύτερο δυνατό, εν μέσω εντεινόμενης σεναριολογίας για την επικείμενη αντεπίθεση του ουκρανικού στρατού.

 

«Συμβουλεύω τους Ουκρανούς στις προσωρινά κατεχόμενες περιοχές είτε να πάνε σε τρίτες χώρες, ή να ετοιμαστούν», ανέφερε μέσω Telegram η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης Ιρίνα Βέρεστσουκ, χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ξέρετε τι να κάνετε, φροντίστε τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας», πρόσθεσε η ίδια.

 

«Οι αξιωματούχοι των δυνάμεων κατοχής έχουν ακόμα λίγο χρόνο να ξεκουμπιστούν», συνέχισε η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως ορισμένοι ήδη μαζεύουν τα πράγματά τους. «Ωραία θα ήταν να έπαιρναν μαζί και τους συνεργάτες τους», πέταξε.

Σφυροκόπημα από αεροσκάφη και το πυροβολικό στο ανατολικό μέτωπο

Ρωσικά και ουκρανικά αεροσκάφη και πυροβόλα συνέχιζαν χθες να σφυροκοπούν θέσεις των αντιπάλων τους στα μέτωπα της ανατολικής Ουκρανίας, ανέφερε το ουκρανικό γενικό επιτελείο. 

Η ουκρανική πλευρά ανέφερε πως κατέστρεψε δυο συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου.

Οι βομβαρδισμοί του ρωσικού πυροβολικού στην Αβντιίβκα, που παραμένει στα χέρια των ουκρανικών δυνάμεων, συνεχίστηκαν.

Αν και ο άμαχος πληθυσμός έχει διαταχθεί επανειλημμένα να εγκαταλείψει την κοινότητα, κάπου 15 χιλιόμετρα βόρεια από την ελεγχόμενη από τους Ρώσους πόλη Ντονιέτσκ, εξακολουθούν να βρίσκονται εκεί μερικοί πολίτες, σύμφωνα με τον δήμαρχο Βιτάλι Μπαράμπας.

 

«Υπάρχουν ακόμα οκτώ παιδιά στην πόλη, αλλά θα έπρεπε να είσαι πολύ αφοσιωμένος κατάσκοπος για να τα βρεις», είπε ο δήμαρχος στην εφημερίδα Ουκραΐνσκα Πράβντα.

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software