x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

DEFEA 2023: Συνάντηση με το Τμήμα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα το Τμήμα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ με την εταιρεία ROTA, τη διοργανώτρια εταιρεία της Έκθεσης DEFEA- Defence Exhibition Athens που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 9-11 Μαΐου με τη συνεργασία του ΣΕΚΠΥ.

 

Εκ μέρους της ROTA στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι κ.κ Γιώργος Τσαούσογλου, Αλέξης Λαγουδάκης, Σταμάτης Βρεττός και Βασίλης Μπάρκας, ενώ τον ΣΕΚΠΥ εκπροσώπησε ο κ. Τάσος Ροζολής.

Τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ εκπροσώπησε ο πρώην Υπουργός Άμυνας και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Πάνος Ρήγας, ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και Υπουργός Άμυνας, Βαγγέλης Αποστολάκης και ο συντονιστής του Τμήματος Άμυνας, Γιώργος Μπαλάφας.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ τα δυο μέρη τόνισαν εμφατικά τα σημαντικά οφέλη που θα αποκομίσει η χώρα μας και αναφέρθηκαν στη στήριξη που υπήρξε από την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όταν και πρωτοξεκίνησε η προσπάθεια διοργάνωσης.

Η έκθεση, που φέτος ανοίγει τις πύλες της στις 9 Μαΐου και θα μείνει ανοιχτή μέχρι τις 11/5, αναμένεται να προσελκύει το διεθνές ενδιαφέρον των ανθρώπων του κλάδου.

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, αφού εξήραν την άριστη διοργάνωση της DEFEA και το υψηλό επίπεδο των εκθετών της, σημείωσαν ότι μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι πολύ σημαντικό να αναδειχθεί και το υψηλό επίπεδο των ελληνικών εταιρειών στον Τομέα της Άμυνας και να δοθούν ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες για περαιτέρω εξωστρέφεια.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software