x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τελτσίδου: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην... πατρίδα μας!»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η Ελισάβετ Τελτσίδου είναι φτιαγμένη από... χρυσάφι! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του Τζούντο έλαμψε στο Γκραν Σλαμ της Τιφλίδας και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ανήμερα της εθνικής επετείου, προς τιμήν της Τελτσίδου ακούστηκε ο εθνικός ύμνος.

Η κορυαία Ελληνίδα τζουντόκα μίλησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την τεράστια αυτή επιτυχία της. Η Ελισάβετ Τελτσίδου που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σε διάστημα 5 μηνών κατακτά το δεύτερο χρυσό μετάλλιο σε γκραν σλαμ, αναλύει τους στόχους της. Όπως είναι φυσικό, ο μεγάλος της στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι. Τέλος αφιερώνει αυτό το μετάλλιο στην... πατρίδα μας, καθώς κατάφερε να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου σε μία τόσο σημαντική ημέρα!

Αναλυτικά η συνέντευξη της Ελισάβετ Τελτσίδου στο ΑΠΕ - ΜΠΕ:

-Ελισάβετ κατέκτησες το χρυσό μετάλλιο στο Γκραν Σλαμ της Τιφλίδας. Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία στην πλούσια καριέρα σου. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

«Είμαι πολύ χαρούμενη που κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο πως μπορώ να μην είμαι χαρούμενη έκανα το καλύτερο δυνατό πήρα το χρυσό χαίρομαι πολύ !!»

-Είναι ξεχωριστό μετάλλιο, μιας και το κατέκτησες στην εθνική μας επέτειο;

«Φυσικά και είναι. Το είχα στο μυαλό μου από το πρωί να ακούσουμε τον εθνικό ύμνο μια τόσο σημαντική ημέρα για την παρτίδα μου. Χαίρομαι που το κατάφερα και έκανα τους Έλληνες να χαμογελάσουν»

-Έχεις αποδείξει ότι βρίσκεσαι σε εξαιρετική κατάσταση. Ενόψει και της Προολυμπιακής χρονιάς πόσο σε γεμίζει αυτό αυτοπεποίθηση;

«Χαίρομαι που βρίσκομαι συνέχεια στους τελικούς αυτό δείχνει σταθερότητα. Δεν με κάνει να επαναπαύομαι παρόλα αυτά και συνεχίζω την σκληρή δουλειά ασταμάτητα για να πετύχω τους στόχους μου.»

-Είσαι από τις πλέον αγαπητές αθλήτριες και τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά... Σε γεμίζει χαρά η στήριξη του κόσμου;

«Μου δίνει δύναμη να βλέπω την χαρά του κόσμου. Λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα και τους ευχαριστώ πολύ για την στήριξη τους και την θετική τους ενέργεια!! Είναι πολύ σημαντικό όταν βλέπω τέτοια ανταπόκριση από τον κόσμο. Είναι σημαντικό ανεξαρτήτως αθλητή και αθλήματος να μας βλέπουν τα μικρά παιδιά. Να βλέπουν τις επιτυχίες μας και ίσως είμαστε ο λόγος που κάποιο παιδί θα ξεκινήσει τον αθλητισμό. Έχει να προσφέρει πολλά ο αθλητισμός στην ζωή των παιδιών και ειλικρινά χαίρομαι για αυτό!»

-Ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου;

«Επόμενος μου στόχος είναι το γκραν σλαμ στην Τουρκία και μετά σ' ένα μήνα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντοχα»

-Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι. Πιστεύεις ότι επιτέλους ήρθε η ώρα;

«Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα έχει μείνει ένας χρόνος θεωρώ πως θα περάσει πολύ γρήγορα παρόλα αυτά έχουμε καιρό ως τότε ! Η καθημερινή μου προετοιμασία είναι με απώτερο σκοπό να βρίσκομαι στο Παρίσι πιο έτοιμη από ποτέ»

-Που θα ήθελες να αφιερώσεις αυτό το μετάλλιο;

«Το μετάλλιο όπως δήλωσα και στα σόσιαλ μίντια μου, το αφιερώνω φυσικά σε όλους τους Έλληνες που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Αυτό το μετάλλιο είναι για την πατρίδα μου καθώς κατάφερα να το κερδίσω σε μια τόσο σημαντική ημέρα!»

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software