x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Εκεί μας έφτασαν: Γεμίζουν τα ντεπόζιτά τους… γκαζώνουν και φεύγουν χωρίς να πληρώσουν!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μόλις λίγες ημέρες μετά το πρώτο συμβάν, ήρθε και η δεύτερη περίπτωση ενός 21χρονου άνδρα στη συμπρωτεύουσα, ο οποίος πήγε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, φούλαρε το ρεζερβουάρ του με βενζίνη και έφυγε χωρίς να πληρώσει! Το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο αφού έχει ξανασυμβεί μετά την «εκτόξευση» των τιμών της βενζίνης

Δεύτερο χτύπημα σε λίγες μέρες

Ο νεαρός οδηγός ζήτησε να βάλουν στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου, όση βενζίνη χωρούσε και αποχώρησε από το βενζινάδικο χωρίς να καταβάλει το σχετικό αντίτιμο.

Ο υπάλληλος έβαλε στο ντεπόζιτο 86 ευρώ. Αυτό ήταν το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες. Πριν από σχεδόν ένα μήνα ανάλογη κλοπή είχε σημειωθεί σε βενζινάδικο της Πυλαίας. Είναι μία από τις 12 συνολικά περιπτώσεις ταυτοποίησης ατόμων μέσα στο τελευταίο 24ωρο που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 21χρονου, ο οποίος τέλη Απριλίου του 2022 μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Πυλαίας και αφού γέμισε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του με βενζίνη αξίας 133 ευρώ, αποχώρησε χωρίς να πληρώσει το ανάλογο αντίτιμο.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software