x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Λουκέτο» στο εργοστάσιο των ΕΑΣ στο Αίγιο; Τι λένε οι εργαζόμενοι

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οι εργαζόμενοι των ΕΑΣ κάνουν λόγο για κίνδυνο να μπει λουκέτο στο εργοστάσιο στο Αίγιο.

 

Όπως αναφέρει ανακοίνωσή τους μπορεί στη γενική συνέλευση μετόχων στα ΕΑΣ η διοίκηση να εισηγήθηκε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 17.500.000, τα 8.000.000 εκ των οποίων αφορούσαν την οικοδόμηση κτιρίου στο Αίγιο σε αντικατάσταση του παλαιού, ωστόσο, σύμφωνα με το σωματείο, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών απέρριψε το αίτημα για το Αίγιο, «βάζοντας έτσι λουκέτο και στην παραγωγή όπλων».

Αναλυτικά:

 

Μετά την άρνηση της χρηματοδότησης του καινούργιου κτηρίου της ΕΒΟ στο Αίγιο από το Υπουργείο Οικονομικών, ουσιαστικά χάσαμε το τελευταίο μεγάλο εργοστάσιο της πόλης.

 
 

Παρά τις προσπάθειές μας και ιδιαίτερα την ύστατη, για να στηρίξουν οι τοπικοί Βουλευτές το αίτημα χρηματοδότησης, λάβαμε στήριξη παρόμοια με αυτή της παραμονής του ΤΕΙ.

Είναι όμως τουλάχιστον ντροπή να βγαίνει ο Υφυπουργός και να τάζει ραδιοφωνικά παραγγελίες σε ένα κλειστό εργοστάσιο. Ποιες είναι οι μεγάλες παραγγελίες που λέτε κύριε Υφυπουργέ; Τα 1000 MINIMI και η τροποποίηση μερικών πολυβόλων του Στρατού από βιδωτά, σε Ταχείας Αλλαγής Κάννης που μπορούν να παραχθούν σε λιγότερο από ένα χρόνο; Που είναι το εθνικό τυφέκιο και γιατί ο Στρατός αναβαθμίζει το G3 με ανομοιόμορφα υλικά του εμπορίου; Γιατί δεν επιλέγει ο Στρατός την αναβάθμιση των ΕΑΣ που μετέτρεψαν το G3 σε ένα σύγχρονο φορητό όπλο;

 

Η δικαιολογία του Υπουργείου Οικονομικών ότι χρειάζεται παραγγελία για να δοθούν τα χρήματα για το νέο κτήριο, μας εξοργίζει όλους. Η Ελληνική Κυβέρνηση είναι και ο ιδιοκτήτης και ο πελάτης των ΕΑΣ.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software