x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τραγικός Μητσοτάκης σε νέους: «Να δείτε τη ζωή σας πιο σφαιρικά – Δεν έχει σημασία πόσα λεφτά βγάζεις»!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνάντησής του στο Μέγαρο Μαξίμου με φοιτητές και νεαρούς εργαζόμενους σε εταιρείες τεχνολογίας, οι οποίοι αν μη τι άλλο θα είναι η συνέχεια αυτής της χώρας, τόνισε μεταξύ άλλων πως… «οι πολίτες πρέπει να δουν τη ζωή τους πιο σφαιρικά».

Συμπληρώνοντας πως «δεν έχει σημασία πόσα λεφτά βγάζεις»! Και όλα αυτά, την ώρα που η ακρίβεια «μαστίζει» τα ελληνικά νοικοκυριά και προκαλεί «αιμορραγία» τις τσέπες των πολιτών, καθώς ο μισθός δεν φτάνει ούτε για τα βασικά. «Το γεγονός ότι στην Ελλάδα ναι έχουμε πληθωρισμό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι΄ αυτό, αλλά είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Το κόστος ζωής παραμένει πιο χαμηλό από ότι σε πάρα πολλές άλλες ευρωπαϊκές πόλεις και το ίδιο ισχύει και για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και υπάρχει πάντα και στην Ελλάδα ένας μηχανισμός υποστήριξης, οικογένεια, φίλοι, που κάνουν τη ζωή μας εδώ πιο εύκολη και πιο ευχάριστη», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

«Η Ελλάδα, το έχω πει πολλές φορές και παρότι της αντιπολίτευσης της αρέσει να μου ασκεί κριτική γι΄ αυτό, θα επιμείνω σε αυτό, μπορεί να προσφέρει μία εξαιρετική ποιότητα ζωής και σε ένα κόσμο όπου τα ζητήματα αυτά αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Όπου ο σκοπός πλέον δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, το να βγάζει κανείς ολοένα και περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά.

Η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει συνολικά καλές δουλειές, καλές απολαβές, οικογένεια, φίλους και ένα εξαιρετικό περιβάλλον στο οποίο να εργάζεται κανείς αλλά και να ζει».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software