x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Θρίλερ με δύο αταυτοποίητα DNA από το φρικτό δυστύχημα στα Τέμπη

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ολοκληρώνεται η δραματική διαδικασία των ταυτοποιήσεων των σορών της τραγωδίας των Τεμπών, ωστόσο υπάρχει ένα θρίλερ σε εξέλιξη σχετικά με μία 23χρονη και έναν 34χρονο άντρα.

Τα δύο αυτά πρόσωπα δεν έχουν ταυτοποιηθεί, και θεωρούνται αγνοούμενα. Μετά από μαραθώνιες προσπάθειες της ομάδας των ιατροδικαστών, οι οποίοι ταυτοποίησαν τις σορούς και τα μέλη που εντοπίστηκαν στον τόπο της τραγωδίας, 55 θύματα έχουν ταυτοποιηθεί και 50 σοροί παραδόθηκαν στις οικογένειες. Ωστόσο, δύο παραμένουν αταυτοποιήτοι, καθώς το DNA τους δεν ταιριάζει με κανένα από τα ευρήματα. Πρόκειται για την 23χρονη Εριέττα και έναν 34χρονο από το Μπαγκλαντές. Η φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής, η οποία ταξίδευε με το τρένο του θανάτου δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους από το βράδυ της Τρίτης.

Οι γονείς τους περιμένουν ένα νέο από τις Αρχές για την τύχη της. Αγωνία και για τον 34χρονο άντρα από το Μπαγκλαντές. Την εξαφάνισή του δήλωσε στις Αρχές ένας φίλος του, ο οποίος ανέφερε ότι ο 34χρονος ταξίδεψε με το μοιραίο τρένο από Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εκδόσει τα χαρτιά παραμονής του στη χώρα. Μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να τον ταυτοποιήσουν.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software