x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τέμπη: Σε αργία ο σταθμάρχης και ο προϊστάμενός του – Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΣΕ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ανακοίνωση για την τραγωδία της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, εξέδωσε ο ΟΣΕ γνωστοποιώντας ότι ο σταθμάρχης της Λάρισας καθώς και προϊστάμενός του τίθεται σε αργία Σε αργία θα τίθεται ο σταθμάρχης και ο προϊστάμενός του, έκανε γνωστό με νέα του ανακοίνωση ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ). Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΟΣΕ ο σταθμάρχης βάρδιας του Σταθμού της Λάρισας και ο προϊστάμενός του έχουν τεθεί σε αργία, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η προανακριτική διαδικασία για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Ο ΟΣΕ δεσμεύεται επίσης ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποδοθεί πλήρης και απόλυτη δικαιοσύνη σε ότι αφορά τα αίτια του τραγικού συμβάντος στο οποίο χάθηκαν τόσες ανθρώπινες ζωές. «Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση και τα στελέχη του Οργανισμού βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος και με ειδικά συνεργεία έχουν ρίξει το βάρος τους στον απεγκλωβισμό των επιβατών και τη συνολική αντιμετώπιση του δυστυχήματος στο πεδίο συνδράμοντας όλους τους συναρμόδιους φορείς», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Εκφράζοντας για άλλη μια φορά τα συλλυπητήρια και την οδύνη του αναφέρει πως υπό το βάρος τέτοιων συνθηκών και με βάση αυτές τις προτεραιότητες «είναι εξαιρετικά δύσκολο ο Οργανισμός να ανταποκριθεί στην λεπτομερή ενημέρωση της κοινής γνώμης μέσω των ΜΜΕ κάτι το οποίο θα συμβεί το επόμενο διάστημα με το μέγιστο σεβασμό στα θύματα του δυστυχήματος».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software