x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ατέλειωτος ο θρήνος! 52 νεκροί έχουν ταυτοποιηθεί, σε εξέλιξη η ενημέρωση των οικογενειών

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Πενήντα δύο είναι πλέον οι σοροί που έχουν ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνόμο Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου, οι νεκροί της τραγωδίας, που έχουν ταυτοποιηθεί ως τώρα είναι 52.

Από τον επικεφαλής της ομάδας αναγνώρισης της ΕΛΑΣ και τους ειδικούς ψυχολόγους της Αστυνομίας έχουν ενημερωθεί ήδη 14 οικογένειες και η επώδυνη αυτή διαδικασία συνεχίζεται.

Η διαδικασία ταυτοποίησης των σορών με τη μέθοδο DNA διεξάγεται από τα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κάποιες σοροί βρίσκονται σε πάρα πολύ κακή κατάσταση, τόνισε η κα Δημογλίδου.

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ ανέφερε πως έχουν συγκεντρωθεί κάποια προσωπικά αντικείμενα των επιβατών που βρέθηκαν στο σημείο. Για την παραλαβή τους οι επιβάτες και οι συγγενείς των θυμάτων μπορούν να επισκέπτονται το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών και να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2495093510 – 14.

Στα εργαστήρια η διαδικασία ταυτοποίησης διεξάγεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και έχει διακοπεί οποιαδήποτε άλλη εργασία προκειμένου να διεκπεραιωθεί όλη η διαδικασία της ταυτοποίησης το ταχύτερο δυνατόν.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software