x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τέμπη: Βαγόνι Β3, θέση 67 – Η θέση που καθόταν η 23χρονη Ιφιγένεια – Αύριο η κηδεία της

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η εικόνα σε κάνει να λυγίζεις. Είναι από το εσωτερικό της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62 από το τρίτο βαγόνι και από την θέση 67 που συγκρούστηκε με εμπορική στα Τέμπη βυθίζοντας στο πένθος όλη τη χώρα.

Εκεί, καθόταν η 23χρονη Ιφιγένεια Μήτσκα την στιγμή που κόπηκε το νήμα της ζωής της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας ανάρτησε στα social media την συγκεκριμένη φωτογραφία από το βαγόνι Β3.

Η σορός του 23χρονου κοριτσιού ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο ανάλυσης DNA.

Σύμφωνα με τον κ. Σούρλα « Η οικογένεια είναι συντετριμμένη και συγκλονισμένη ζητάει να τιμωρηθούν ολοι οι υπεύθυνοι και να πληρώσουν για τις εγκληματικές τους πραξεις για να δικαιωθεί η μνήμη της κόρης τους και των θυμάτων».

Είπε επίσης ότι με την εταιρεία δεν έχουν έρθει καθόλου σε επαφή «δεν έχει εμφανιστεί κανείς, δεν έχει πει κανείς μια συγγνώμη. Υπάρχουν ευθύνες. Οι ευθύνες δεν είναι μόνο στον σταθμάρχη, έχει και η εταιρεία ευθύνες και στους πολιτικούς που δεν φρόντισαν όλα αυτά τα χρόνια να εποπτεύσουν αν τα μέτρα ασφαλείας, τα οποία έπρεπε να υπάρχουν, υπήρχαν και τηρούνταν. Η οικογένεια δεν περιμένει να καθίσει στο σκαμνί μόνο ο σταθμάρχης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δίνω ελαφρυντικό ή άλλοθι στον σταθμάρχη, ο οποίος έχει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης. Μαζί με τον σταθμάρχη θα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο των κατηγορουμένων και εκπρόσωποι της εταιρείας και πολιτικοί».

Η οικογένεια παρέλαβε την σορό της και αύριο στις 11 στα Γιαννιτσά θα γίνει η κηδεία.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software