x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τραγωδία στα Τέμπη: 44 οι νεκροί – Εκτίμηση για περισσότερα θύματα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο τραγικός απολογισμός των νεκρών από τη σύγκρουση αμαξοστοιχιών στα Τέμπη ανεβαίνει, ενώ σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ταυτοποιήσεις των θυμάτων με τη μέθοδο DNA.

Οι νεκροί ανέρχονται στους 44, ενώ στο νεκροτομείο της Λάρισας έχουν μεταφερθεί 17 σακούλες με ανθρώπινα μέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, 12 σοροί μπορούν να αναγνωριστούν, όμως για τις υπόλοιπες 32 θα χρειαστεί ταυτοποίηση με DNA.

 

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ταυτοποιήσεις των θυμάτων με τη μέθοδο DNA.

Πηγές της Πολιτικής Προστασίας ανέφεραν ότι δεν αποκλείεται να βρεθούν 2-3 σοροί ακόμη, αλλά κάποιες ενδέχεται να μην βρεθούν ποτέ λόγω εξαΰλωσής τους.

Τραγική εκτίμηση για περισσότερα θύματα

Ο αριθμός των νεκρών εκτιμάται ότι θα φθάσει τους 55-56. Η ιατροδικαστής, Ρουμπίνη Λεοντάρη, εκτιμά ότι πέρα από απανθρακώσεις, οι αιτίες των θανάτων ήταν ακρωτηριασμοί, βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εσωτερικές αιμορραγίες.

Ακαθόριστος είναι ο αριθμός των επιβατών που βρίσκονταν στο βαγόνι-εστιατόριο. Σε αυτό βρίσκονταν δύο υπάλληλοι και άγνωστος αριθμός επιβατών που κάθονταν ή ήταν όρθιοι. Ανάμεσά τους και ένας 23χρονος πυροσβέστης και η σύντροφός του.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, πρόκειται για τον Νικήτα Καραθεοδώρου υπαρχιπυροσβέστη από Θεσσαλονίκη, ο οποίος υπηρετούσε στο 2ο ΠΣ Αθηνών και την σύντροφό του, Καλλιόπη Πορφυρίδου. Το 80% των θυμάτων της συγκρουσης τρένων στα Τέμπη είναι ηλικίας από 19 έως 28 χρόνων

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software