x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Στις καλένδες οι τορπίλες υποβρυχίων και η εξοργιστική ατολμία του ΥΕΘΑ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος κερδίζει μάλλον με άνεση το βραβείο του πιο άτολμου ΥΕΘΑ. Αυτό φάνηκε χθες με δύο κινήσεις του.

 

Η πρώτη έχει να κάνει με την περιβόητη προμήθεια των 100 εκατομμυρίων για τορπίλες υποβρυχίων. Όλα είναι πλέον τακτοποιημένα  αλλά ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος για να κλείσει η υπόθεση! Γιατί δεν είναι έτοιμος παραμένει άγνωστο…

Το δεύτερο που έγινε χθες είναι ότι ανέχθηκε για ακόμη μία φορά την άδικη αποστρατεία Αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού με απαίτηση του ΓΕΕΘΑ! Άδικη ,γιατί τα …επιχειρήματα με την οποία υποστηρίχθηκε η απαίτηση των καλαμοκαβαλάρηδων που έχουν εγκατασταθεί στο ΓΕΕΘΑ ήταν ότι ο Αξιωματικός ήταν «άνθρωπος του Καμμένου» και συνομιλούσε με δημοσιογράφους. Δεν θα σχολιάσουμε ότι κάποιοι από τους καλαμοκαβαλάρηδες του 6ου ορόφου θα πρέπει να ανάβουν λαμπάδες ίσαμε το μπόι του Καμμένου και του Αποστολάκη που έκαναν το λάθος να τους κρατήσουν στο στράτευμα. Θα σχολιάσουμε όμως την ατολμία του κ.Παναγιωτόπουλου να συμπεριφερθεί όπως επιβάλει η θέση του. Εκτός αν ο ίδιος αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου έχουν λόγους να φοβούνται τους καλαμοκαβαλάρηδες.

 

Όσο για τις τορπίλες των υποβρυχίων; Μην ανησυχείτε θα μας πάρουν …F-35.

 
 
 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software