x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

AYTA EINAI TA FUNDS ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΚΟΡΑΚΙΩΝ” – ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝΑΠΗΡΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΤΗ… ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μία γυναίκα, καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι έχασε το σπίτι της, διότι δεν μπορούσε να αποπληρώσει το στεγαστικό της δάνειο αλλά ούτε να έρθει σε συμφωνία με το fund που το απέκτησε.

Η γυναίκα έτσι, όχι μόνο έχασε την κατοικία της για 46.000 ευρώ αλλά είδε ανθρώπους να προσπαθούν να την βγάλουν από το σπίτι εισβάλλοντας από το μπαλκόνι της!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, η 50χρονη γυναίκα που πάσχει από ρευματοαρθρίτιδα από το 2016, ήταν πρώην κομμώτρια και πλέον παίρνει ένα πολύ χαμηλό επίδομα γύρω στα 310 ευρώ τον μήνα ενώ έχει ενταχθεί και στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Αθηναίων.

Η γυναίκα είχε στεγαστικό δάνειο 90.000 ευρώ αλλά από την στιγμή που εμφανίστηκαν τα προβλήματα αναπηρίας δεν μπόρεσε να συνεχίσει να δουλεύει και να το αποπληρώσει.

Μάλιστα προσπάθησε να έρθει σε συνεννόηση με το fund που πήρε το δάνειο αλλά αυτό δεν συνέβη εξαιτίας του χαμηλού εισοδήματός της. Αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει το σπίτι της που βρίσκεται στον Άγιο Παντελεήμονα και έχει εμβαδόν περίπου 100 τετραγωνικά.

Η κυρία Ευδοκία Παπαθανασίου περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν προσπάθησαν να την βγάλουν από το σπίτι της.

Όπως εξήγησε η ίδια ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι την Παρασκευή ξαφνικά άκουσε θόρυβο από την πόρτα της.

«Ξαφνικά ακούω την πόρτα να κάνει “χρατς -χρατς” και φοβήθηκα μην είναι κλέφτες. Μετά άκουσα ότι άρχισαν να χτυπούν με μπουνιές», ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει:

«Τους ρώτησα “ποιος είναι;” και μετά τους ζήτησα να περιμένουν λίγο για να τους ανοίξω. Πήρα τηλέφωνο την κυρία που με βοηθάει και έχει τα κλειδιά στο σπίτι».

Η 50χρονη γυναίκα συνεχίζοντας περιέγραψε ότι είδε ένα άτομο να πηδάει από το διπλανό μπαλκόνι στο δικό της και να της χτυπάει το τζάμι για να του ανοίξει.

«Του είπα “δεν μπορώ να σου ανοίξω, είμαι ανάπηρη”», ανέφερε. Στη συνέχεια οι άνδρες άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού και μόλις μπήκαν μέσα άνοιξαν και σε εκείνον που ήταν στην μπαλκονόπορτα.

Οι άνδρες μάλιστα είπαν στην 50χρονη: «έχετε πέντε λεπτά διορία να μαζέψετε τα πάντα και να βγείτε».

Η γυναίκα αντέδρασε και ζήτησε από τα άτομα αυτά να της δώσουν λίγους μήνες για να μπορέσει να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει αξιοπρεπώς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν συνέβη αλλά τα άτομα αυτά μάζεψαν πάνω από δέκα φάρμακά της σε μία σακούλα αλλά και την τσάντα της προκειμένου να διώξουν άμεσα τη γυναίκα από το σπίτι της.

«Δεν με άφηναν ούτε τηλέφωνο να πάρω. Ήθελα να κάνω την ανάγκη μου και δεν μπορούσα. Μια γυναίκα μου φώναζε “τέλειωνε θα έρθουν να σε πάρουνε”… δεν είχε καρδιά;».

Η έξοδος της γυναίκας τελικά απετράπη τόσο από ανθρώπους που μαζεύτηκαν στο σημείο όσο και από αξιωματικό της Αστυνομίας που επενέβη και έδιωξε τελικά τα «κοράκια» του fund μέσα από το σπίτι. «Ο αστυνομικός τους είπε ότι δεν μπορεί να με βγάλει από το σπίτι γιατί δεν είμαι εγκληματίας».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software