x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Σκοτώνουν» την ΕΑΒ και δίνουν τη συντήρηση πυροσβεστικών αεροσκαφών σε ξένη εταιρεία που ελεγχόταν για τεχνικές αστοχίες!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οδηγούν την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία σε πλήρη απαξίωση και παίζουν επικίνδυνα με τις διαθεσιμότες των πυροσβεστικών αεροσκαφών!

 

Η κυβέρνηση σε μία ακόμη ανεξήγητη απόφαση, ετοιμάζεται να στείλει πυροσβεστικά αεροσκάφη για συντήρηση στη Γαλλία, σε εγκαταστάσεις της SABENA!

 

Θα αφήσουν κάτι στην ΕΑΒ; Επιπλέον ποιες είναι οι εγγυήσεις ότι τα αεροσκάφη θα έχουν επιστρέψει πριν από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου; Έχουμε 23 Φεβρουαρίου! Γιατί υπάρχει τέτοια απέχθεια για οτιδήποτε έχει να κάνει με την κρατική αμυντική βιομηχανία; Γιατί αντί να προσπαθήσουν έστω να διορθώσουν τα στραβά κάνουν τα πάντα για να την απαξιώσουν ακόμη περισσότερο; Θα λογοδοτήσει κάποιος αν τα αεροπλάνα δεν είναι πίσω στην ώρα τους;

 

Και δεν είναι μόνο αυτά τα ερωτήματα. Σε ποια εταιρεία δίνουν τη συντήρηση Canadair;

Η SABENA έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για πολύ σοβαρά σφάλματα στη συντήρηση Canadair CL 415 . Τον Αύγουστο του το 2016 στη βάση Ajaccio στην Κορσική είχε γίνει σοβαρό περιστατικό με ένα CL 415 ενώ βρισκόταν σε τροχοδρόμηση. Ο δεξιός τροχός …κατέρρευσε .

 

«Τα σφάλματα που παρατηρήθηκαν στη δοκό στήριξης υπογραμμίζουν τις σοβαρές αστοχίες συντήρησης που εντόπισε η BEAD Air, γεγονός που θέτει υπό αμφισβήτηση τη Sabena Technics ως σώμα MCO (Maintien en Condition Operationnelle) και τον υπεργολάβο από το 2007 Hydrep», αναφερόταν μεταξύ άλλων στο πόρισμα της έρευνας.

Η διοίκηση της ΕΑΒ που έχει επιλέξει το δρόμο της σιωπής -όχι μόνο γι ΄ αυτό το θέμα- έχει κάποιο σχόλιο; Από την κυβέρνηση μήπως υπάρχει κάποια απάντηση και για την απαξίωση της ΕΑΒ και για τα κριτήρια με τα οποία επελέγη η SABENA  να αναλάβει τη συντήρηση των αεροσκαφών;

Τέλος θα επαναλάβουμε: ποιος και πως εγγυάται ότι τα αεροσκάφη θα είναι στη βάση τους όταν πρέπει;

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software