x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σουφλί: Αυτοκτονία ή έγκλημα; Το στοιχείο που περιπλέκει την υπόθεση με την 28χρονη

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Περιπλέκεται και άλλο η κατάσταση με τον θάνατο της 28χρονης στον Έβρο που βρέθηκε νεκρή, σε ένα μικρό γκρεμό στην άκρη του δρόμου από Τυχερό προς Λευκίμη στον Έβρο.

Οι Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο όλα τα στοιχεία από το σημείο όπου η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή.

Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία.

Αρκετά είναι τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί και τα οποία τους οδηγούν στη σκέψη ότι ο θάνατος της 28χρονης κοπέλας ήταν αυτοκτονία ωστόσο συγγενείς και φίλοι της 28χρονης αποκλείουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο και μιλούν με βεβαιότητα για εγκληματική ενέργεια.

Το μοιραίο όπως φαίνεται τραύμα στην καρδιά έγινε με μαχαίρι όμοιο με αυτό που χρησιμοποιούσε η ίδια για τις αγροτικές εργασίες.

Ωστόσο το κρίσιμο στοιχείο για τους αστυνομικούς είναι ότι το τραύμα που έφερε η 28χρονη Βίκυ έγινε κάτω από τα ρούχα που φορούσε, μιας και αυτά δεν είχαν κανένα σημάδι ή σκίσιμο.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε πως η νεαρή έφερε σημάδια στους καρπούς των χεριών της, με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να σκέφτονται πως πιθανότατα τα προκάλεσε η ίδια σε μια προσπάθεια να κόψει τις φλέβες της.

Όλα τα δεδομένα γύρω από το θάνατο της άτυχης Βίκυς θα ξεκαθαρίσουν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in, οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία, ωστόσο ο ιατροδικαστής αναμένει και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να ολοκληρώσει το πόρισμά του.

Στην είδηση ότι η ΕΛ.ΑΣ. πιθανολογεί την αυτοκτονία ως αιτία θανάτου, αντέδρασαν άμεσα συγγενείς και φίλοι της 28χρονης, λέγοντας ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Όπως αναφέρουν οι συγγενείς της, η Βίκυ δεν είχε αναφέρει κανένα πρόβλημα και έδειχνε ευδιάθετη, ενώ οι φίλοι της που εργάζονταν μαζί της στις προετοιμασίες για το καρναβάλι του Τυχερού, υπογράμμισαν ότι δεν φαινόταν να την απασχολεί κάτι κακό, με την ίδια να συμμετέχει στις προετοιμασίες μέχρι και λίγο πριν το μοιραίο.

Μιλώντας στο MEGA η εγκληματολόγος – ψυχολόγος Δήμητρα Τσίτση ανέφερε ότι η περίπτωση του θανάτου της 28χρονης δεν μοιάζει με αυτοκτονία, υπογραμμίζοντας ότι τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν συνήθως δεν επιλέγουν το μαχαίρι ως όπλο.

«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Εγώ δεν το βλέπω για αυτοχειρία.

»Στην Κύπρο είχαμε περίπτωση που για χρόνια η Αστυνομία νόμιζε πως είναι αυτοκτονία και τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν», είπε αρχικά η ψυχολόγος.

«Συνήθως τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν, θα καταλήξουν σε πιο άμεσο φονικό όπλο, όπως χάπια.

»Το μαχαίρι είναι πολύ δύσκολο» τόνισε και συμπλήρωσε πως «είναι τόσο ακραίο που εγώ στην εργασία μου δεν το έχω ξανακούσει.

»Θέλει τρομερή ψυχική και σωματική δύναμη».

Από την πλευρά του ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος εκτίμησε πως ο θάνατος της 28χρονης είναι εγκληματική ενέργεια.

Όπως εξήγησε πολύ σπάνια οι αυτόχειρες βάζουν τέλος στη ζωή τους με μαχαίρι και μάλιστα καρφώνοντάς το στο στήθος τους.

Μάλιστα μετά από τις δηλώσεις της φίλης της 28χρονης, είπε πως όσα είπε θα βοηθήσουν πολύ το έργο της Αστυνομίας.

«Μπράβο στη φίλη για την ψυχραιμία της, όσα είπε θα βοηθήσουν πολύ την Αστυνομία.

»Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσουν στον δράστη», είπε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Έφυγε από το μεσημέρι από το σπίτι, υποτίθεται θα συναντιόμασταν μαζί και θα πηγαίναμε στο γήπεδο και από εκείνη τη στιγμή ήταν εξαφανισμένη.

»Έστειλε μήνυμα σε μια άλλη κοπέλα και της είπε θα έρθει» είπε στο Star ο φίλος της 28χρονης.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software