x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

“Αδελφός” να σου πετύχει! Ρεζιλεύτηκε το Πακιστάν με βοήθεια που έστειλε στην Τουρκία για τους σεισμόπληκτους

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Καθώς πολλές χώρες συνέχισαν τις εκστρατείες βοήθειας για να επουλώσουν τις πληγές της Τουρκίας, η οποία κλονίστηκε από τους σεισμούς, μια νέα συζήτηση ξεκίνησε στο Πακιστάν, για την ανθρωπιστική βοήθεια που  έστειλε στην Τουρκία, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

 
 

Τη στιγμή που ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στους ισχυρούς σεισμούς, το επίκεντρο των οποίων ήταν το Καχραμανμαράς, αυξανόταν μέρα με τη μέρα, μια αξιοσημείωτη συζήτηση ήρθε από το Πακιστάν…

 Τα πακιστανικά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επίσκεψη του Πακιστανού πρωθυπουργού Σαχμπάζ Σαρίφ, στην Τουρκία, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Ερντογάν σημειώνουν το ‘ρεζίλι’ της χώρας τους με τη βοήθεια προς τους σεισμόπληκτους.

Ο Σαχίντ Μασούντ, ένας από τους γνωστούς Πακιστανούς δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στα πακέτα βοήθειας που έστειλε το Πακιστάν στην Τουρκία μετά τον σεισμό.

 

 

 

 

 Μιλώντας στην τοπική τηλεόραση, ο Μασούντ είπε:

«Το πακέτο βοήθειας του Πακιστάν ήταν το ίδιο πακέτο που έστειλε η Τουρκία στην καταστροφή από τις πλημμύρες που σημειώθηκαν στο Πακιστάν πέρυσι». 

 

 

 

Ο Μασούντ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι τα πακέτα βοήθειας που έστειλε η Τουρκία στάλθηκαν πίσω όπως ακριβώς είχαν παραληφθεί.

 

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν το περιστατικό με τον τίτλο:

«Εάν αυτό το περιστατικό είναι αλήθεια, το Πακιστάν θα αντιμετωπίσει μεγάλη διεθνή κατακραυγή».

 Ο Μασούντ είπε, «Υπάρχουν γραμμένες οι λέξεις «Κυβέρνηση της Σίντ» και «Κυβέρνηση του Πακιστάν» στα δέματα που εστάλησαν στην Τουρκία.

 Όταν, όμως, άνοιξαν τις κούτες, διαπιστώθηκε ότι ήταν τα ίδια υλικά που έστειλε η Τουρκία μετά την καταστροφή από τις πλημμύρες. Τα υλικά ξανασυσκευάστηκαν και στάλθηκαν πίσω…».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software