x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Άρχισαν οι «προσχωρήσεις» – Από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ ο Σπύρος Καρανικόλας

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στη ΝΔ προσχώρησε ο πρώην στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, Σπύρος Καρανικόλας, ο οποίος είχε διατελέσει αναπληρωτής εκπρόσωπος και εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, με τη ΝΔ να τον καλωσορίζει στις τάξεις της.

«Ενώνω τις δυνάμεις μου σε ένα κοινό όραμα με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για μία Ελλάδα ακόμα πιο ισχυρή, μία Ελλάδα που μπορεί να πετύχει ακόμα μεγαλύτερα άλματα, μία Ελλάδα ευημερούσα για όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Καρανικόλας σε ανάρτησή του, συνοδεύοντάς τη με φωτογραφία δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η χώρα βιώνει πολύ σοβαρές προκλήσεις και πρωτόγνωρες κρίσεις, που πρέπει να αντιμετωπιστούν αποφασιστικά και αποτελεσματικά. Σε αυτές τις συνθήκες η πατρίδα έχει ανάγκη να συνεχίσει την ίδια ακριβώς πορεία της σταθερότητας, της ευημερίας και της ανάπτυξης, αλλά ταυτόχρονα και της ισχυρής Ελλάδας με αυτοπεποίθηση. Για αυτό δεν πρέπει να κάνουμε καταστροφικά βήματα οπισθοδρόμησης.

Πρέπει να αποφύγουμε τους επικίνδυνους πειραματισμούς, αλλά και τον αδιέξοδο δρόμο της πολιτικής αστάθειας και αβεβαιότητας, που λειτουργούν εκ των πραγμάτων εις βάρος της χώρας.

Οφείλουμε να σταθούμε απέναντι στις δυνάμεις του λαϊκισμού και της δημαγωγίας που οπισθοδρόμησαν την Ελλάδα και τώρα απειλούν να την γυρίσουν ξανά σε νέες περιπέτειες.

Απέναντι στην τοξικότητα και το διχαστικό πολωτικό λόγο που κάποιοι σκόπιμα καλλιεργούν, ιδίως με λάσπη και απειλές, χρειάζεται να επικρατήσει η σύνεση και η δυναμική αντιμετώπιση των προβλημάτων, που σήμερα απειλούν την κοινωνική συνοχή, αλλά και την εθνική μας κυριαρχία.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο από μία αυτοδύναμη και ισχυρή Κυβέρνηση.

Καθαρές λύσεις σε καθαρούς ορίζοντες και όχι εύκολα συνθήματα σε θολές εικόνες.

Η Ελλάδα, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, δεν πρέπει να γυρίσουμε πίσω.

Οφείλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας μπροστά.

Για αυτό όμως, απαιτούνται υπερβάσεις και συνένωση δυνάμεων.

Γιατί η χώρα μπαίνει πάνω από τους κομματικούς σχηματισμούς.

Έχοντας βαθιά πίστη στον υπεύθυνο πατριωτισμό, στη Δημοκρατία και τους δημοκρατικούς θεσμούς, στο δραστικό εκσυγχρονισμό του τόπου μας με την ταυτόχρονη στήριξη της κοινωνίας, ενώνω τις δυνάμεις μου, ως απλός στρατιώτης, με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, που έχει ιστορικά αποδείξει ότι μπορεί και ενεργοποιεί ζωτικές πολιτικές δυνάμεις που κινούνται ακόμα και έξω από την παραδοσιακή βάση της, απευθυνόμενη σε όλους τους Έλληνες.

Ενώνω τις δυνάμεις μου σε ένα κοινό όραμα με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για μία Ελλάδα ακόμα πιο ισχυρή, μία Ελλάδα που μπορεί να πετύχει ακόμα μεγαλύτερα άλματα, μία Ελλάδα ευημερούσα για όλους.

Σπύρος Καρανικόλας

Δικηγόρος – Υπότροφος Διδάκτωρ Νομικής

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software