x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Το δίδυμο Μητσοτάκης - Φλώρος θα τάξουν νέο μισθολόγιο την «επόμενη 4ετία»!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Σαλπίσατε νομή»* για τους στρατιωτικούς η εντολή Μητσοτάκη για τους στρατιωτικούς με έμπνευση από τον Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο! Ήδη έχουν προκύψει τα πρώτα δημοσιεύματα που θέλουν τον προωθυοπουργό να τάζει νέο μισθολόγιο στους στρατιωτικούς την επόμενη 4ετία. Που «υποτιτλίζεται» κάπως έτσι: «Ψηφίστε με για να σας το φτιάξω»!

 

Σχεδόν 4 χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δώσει τις εξετάσεις της και τα αποτελέσματα είναι γνωστά και μη αμφισβητίσιμα: έχει μείνει στην ίδια τάξη! Μέριμνα μηδέν για το προσωπικό. Ακόμη και την πρωθυπουργική εξαγγελία για καταβολή επιδόματος στα πληρώματα του Στόλου την «πάγωσε» ο Α/ΓΕΕΘΑ Κώστας Φλώρος που φαίνεται ότι τελικά κάνει ότι θέλει στις Ένοπλες Δυνάμεις και λογαριασμό δεν δίνει σε κανέναν. Ο κ.Φλώρος είχε γίνει έξαλλος όταν ανακοινώθηκε η καταβολή των πλεύσιμων και ακόμη πιο έξαλλος όταν διάβασε ότι το υπουργείο Οικονομικών ενέκρινε το κονδύλι για την καταβολή τους. Γι ΄ αυτό και πάγωσε το θέμα πείθοντας όπως φαίνεται και τον πρωθυπουργό ότι είναι καλύτερα να «πέσει υπόσχεση» για «νέο μισθολόγιο» . Δεν του έχει πει μάλλον τι γίνεται στο Στόλο με τις παραιτήσεις, αν και αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τον πρωθυπουργό. Έχει ενημερωθεί λεπτομερώς από ανθρώπους που γνωρίζουν το πρόβλημα.

 
 

Η φωτογραφία είναι του εμπειρότατου φωτορεπόρτερ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΣΣΗΝΗ. Με αυτή τη φωτογραφία ανακοίνωσε και το τέλος της πολύχρονης καριέρας του στο φωτορεπορτάζ. Η εικόνα που «φυλάκισε» με τον φωτογραφικό του φακό, απόδειξη της ποιότητας της δουλειάς του.

*Βάρα νομή:

 

Στα μέσα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ένα καράβι φεύγει από το λιμάνι της Στυλίδας για τη Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας μουλάρια του Στρατού. Το ταξίδι λόγω της κακοκαιρίας ήταν αργό, με συνέπεια τα όποια αποθέματα ζωοτροφών να καταναλωθούν πριν το καράβι φθάσει στον προορισμό του. Τα μουλάρια πεινούσαν και αντιδρούσαν. Ανήσυχος ο υπεύθυνος ημιονηγός απευθύνεται στον λοχαγό του για να δώσει λύση. Κι εκείνος, μετά από σκέψη, του λέει: Ανόητε, “Βάρα Νομή”. Οφαντάρος “Βάρεσε Νομή”. Εθισμένα τότε τα μουλάρια στο γνωστό σάλπισμα που το γνώριζαν πλέον ως ειδοποίηση ότι ήρθε η ώρα να φάνε, ησύχασαν. Σανός όμως δεν υπήρχε…

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software