x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μόνο πυρηνικά δεν ζήτησαν ακόμα! Το Κίεβο τώρα θέλει από τη Δύση…υποβρύχια!!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η Ουκρανία ζήτησε σήμερα από τους δυτικούς της συμμάχους να της προσφέρουν πολεμικά πλοία και υποβρύχια, μερικές μόνο στιγμές μετά την ανακοίνωση της Γερμανίας ότι θα στείλει βαρέα άρματα μάχης Leopard 2 στο Κίεβο.

«Θα χρειαστούμε πολεμικά πλοία για να προστατευθούν οι ακτές, έχουμε πολύ μεγάλη ακτογραμμή. Θα χρειαστούμε επίσης υποβρύχια για να αποτρέψουμε τον κίνδυνο μιας νέας επίθεσης από τη θάλασσα στη Μαύρη Θάλασσα», δήλωσε ο Ουκρανός υφυπουργός Εξωτερικών Αντρίι Μέλνικ μιλώντας στα γερμανικά τηλεοπτικά δίκτυα RTL και ntv σήμερα.

Τα άρματα μάχης, την παροχή των οποίων στο Κίεβο τελικά ενέκρινε σήμερα το Βερολίνο, θα πρέπει να είναι μόνο το πρώτο βήμα, σημείωσε ο Μέλνικ.

«Έχουμε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, οι Ρώσοι παράγουν όπλα με πολύ γρήγορους ρυθμούς», τόνισε ο ίδιος, εξηγώντας ότι ο πόλεμος κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει.

Νωρίτερα σήμερα ο Μέλνικ επεσήμανε ότι και η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία χρειάζεται ενίσχυση. Η Γερμανία θα μπορούσε, για παράδειγμα, να βοηθήσει με την παροχή Tornados Eurofighters, διευκρίνισε ο Ουκρανός υπουργός.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software