x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Δέηση για τις 9 ημέρες από τον θάνατο του Βασιλιά!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τελέστηκε σήμερα η επιμνημόσυνη δέηση για την συμπλήρωση 9 ημερών από το θάνατο του αείμνηστου Βασιλέως Κωνσταντίνου στο κοιμητήριο Τατοΐου, παρουσία της βασιλικής οικογένειας. Tο Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, κ. Αθηναγόρας. Κλείνοντας τον κύκλο της κηδείας του Βασιλέως Κωνσταντίνου, θα ήθελα να μοιραστώ ένα ερώτημα, τόσο διαφορετικό από τα σύνηθες ερωτήματα των "μεγάλων"... Τι είδες, μπαμπά, στη κηδεία του Μεγαλειότατου;

- Είδα τον θεσμό της οικογένειας να εξυψώνεται με ήθος και αξιοπρέπεια μέσα στην κομψότητα, την ιεραρχία και την αγάπη.

- Είδα τον σεβασμό να κυριαρχεί και τις αξίες της πατρότητας, της μητρότητας και της ζωής να επιβραβεύονται και να τιμώνται.

- Είδα γιούς και εγγόνια να μεταφέρουν τιμητικά στους ώμους των τον νεκρό τους πατέρα και παππού, ακολουθούμενοι από τις κόρες, ως απλοί τελευταίοι αχθοφόροι, αποδίδοντας έμπρακτα ευχαριστώ στον άνθρωπο που τους έδωσε ζωή και υπόσταση.... και ανατρίχιασα....

- Άκουσα τις λέξεις Ελλάδα, Ευλογημένες Ένοπλες Δυνάμεις, Έλληνες, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια σε ώρες πένθους να κοσμούν τον λόγο αποχαιρετισμού ενός γιου για τον Άνδρα που τον γέννησε.

- Και αισθάνθηκα ότι ο νεκρός έζησε ως Ευτυχισμένος Άνθρωπος και σπουδαίος Πατέρας.

- Και ένιωσα πως ο αείμνηστος ήταν πράγματι, πέραν κάθε άλλου, ένας Έλληνας Βασιλιάς! - Και πίστεψα ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα για την Ελλάδα.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software