x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ξέφυγαν οι Τούρκοι και κλαίνε για την Τριπολιτσά!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η κατάπτυστη και ανιστόρητη ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ Με μια ανιστόρητη ανακοίνωση το τουρκικό ΥΠΕΞ επιχείρησε να απαντήσει στις δηλώσεις Ελλήνων αξιωματούχων με αφορμή την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Το θράσος των Τούρκων δεν έχει όριο καθώς έφτασαν στο σημείο να μιλήσουν για «σφαγή τους στην Τριπολιτσά το 1821»! «Απορρίπτουμε κατηγορηματικά τις παραληρηματικές δηλώσεις από τις ελληνικές αρχές με αφορμή την επέτειο των αστήρικτων ισχυρισμών των Ποντίων που παραχαράσσουν εντελώς την ιστορία», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας. «Είναι λυπηρό να βλέπουμε τις ελληνικές αρχές να συνεχίζουν τις παράλογες προσπάθειές τους να παρουσιάσουν με λάθος τρόπο την ιστορία. Καταδικάζουμε επίσης, τις προσπάθειες των αντιτουρκικών λόμπι να εξαπατήσουν το κοινό βάζοντας στην ατζέντα των συνομιλιών με τρίτες χώρες αυτούς τους αστήρικτους ισχυρισμούς», συνεχίζει η ανακοίνωση Παράλληλα οι Τούρκοι μας κάνουν συστάσεις και μας καλούν να αναγνωρίσουμε ότι εμείς είμασταν εκείνοι που κάναμε εγκλήματα πολέμου όταν «εισβάλλαμε στην Ανατολία».

Στο τέλος της κατάπτυστης ανακοίνωσής του αναφέρουν, όπως προαναφέραμε, ότι δεν θα έπρεπε να μιλάμε για γενοκτονίες αφού εμείς σφαγιάσαμε τους Τούρκους το 1821 στην Τριπολιτσά.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software