x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η ακόρεστη αρνησιπατρία και η προκλητική αθεΐα φέρνουν ανατροπές: «ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ… ΚΑΙ ΠΑΥΛΟ “ΒΑΣΙΛΙΑ”»!!!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Όλοι σκοτώνονται για την «καρέκλα τής εξουσίας» και η πατρίδα χάνεται

Γράφει ο Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης

Νομικός, συγγραφέας, αρθρογράφος

Σήμερα, μία προσκυνημένη «αριστερή διανόηση» σε συνεργασία με τους Νεοταξίτες της συμφοράς οδηγεί την πατρίδα στα βράχια!!! Κάνουν οτιδήποτε για να αφανιστεί κάθε ίχνος ελληνικότητας και Ορθόδοξης Πίστης. Έχουν ακόρεστη αρνησιπατρία και προκλητική αθεΐα. Δεν πρόκειται μόνο για ΠΡΟΔΟΣΙΑ και «μηδισμό». Πρόκειται για τυπικό σύμπτωμα θυμωμένης ξιπασιάς.   

Όλοι σκοτώνονται για την ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Γράφει ο Αθανάσιος Ρακοβαλής στο βιβλίο του με τίτλο «Ο πατήρ Παΐσιος είπε» (σελ. 78, 79). (Ό,τι του είπε ο ίδιος ο Άγιος Γέροντας):
«…στην Ελλάδα συχνά γίνεται ένα τρελοκομείο. Φεύγει η μία κυβέρνηση, διώχνει όσους υπαλλήλους θέλει και παίρνει τους δικούς της. Έτσι γεμίζει ο κόσμος εμπάθειες και το κράτος δεν δουλεύει σωστά! Το αργότερο, κάθε τέσσερα χρόνια, αυτή η δουλειά γίνεται. Ενώ όταν ήταν ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ είχε τον στρατό και την αστυνομία και δεν μπορούσε κανείς να διώχνει τους υπαλλήλους. Ενώ τώρα τους ξεπαστρεύουν για να βάλουν δικούς τους.

Όχι, ότι μιλάω υπέρ τής Βασιλείας και του Βασιλιά. Αλλά αυτό ήταν καλό. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής «έδιωξε» τον Βασιλιά (Κωνσταντίνο Β’) και μπήκε στην θέση του.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ήθελε να κάνει τον γιο του (Ανδρέα) πρωθυπουργό, να γίνει αυτός Πρόεδρος (της Δημοκρατίας). ΟΛΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΑΝΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ».

Έχει άδικο ο Άγιος γέροντας Παΐσιος; «Έδιωξαν» τον βασιλιά Κωνσταντίνο Β’ για να γίνουν εκείνοι Βασιλείς (Πρόεδροι της Δημοκρατίας)!!! Όμως σήμερα η Δημοκρατία στην χώρα μας είναι στην εντατική και αργοσβήνει. Δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες των Ελλήνων. Είναι «κουτσουρεμένη» Δημοκρατία.

Έγραψε τον Απρίλιο του 1892, ο μεγάλος Έλληνας διηγηματογράφος, ο Άγιος των ελληνικών γραμμάτων Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (1851-1911):

«Οι εκλογές δόθηκαν στον λαό θεωρητικώς για να εκλέξει ο λαός αυτούς τους άρχοντες που νομίζει καλύτερους και σωστότερους. Πώς όμως να γνωρίζει ο κάθε πολίτης ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από κάθε πολιτική παράταξη και κάθε πολιτικό αρχηγό; Πώς κάθε πολίτης μπορεί να κρίνει από το σπίτι του, τις στρατηγικές αποφάσεις κάθε κυβερνήτη;

Συνεπώς, ψηφίζει αυτόν που θα πει τα πιο όμορφα ψέματα και αυτόν που θα έχει πολλά χρήματα για να αυτοπροβληθεί και να εξαγοράσει ψηφοφόρους. «Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ». (Έμποροι των Εθνών (1882)…».

Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης είναι υποστηρικτής της μοναρχίας και του βασιλικού πολιτεύματος αν, και μόνο, αν ο μονάρχης είναι ευσεβής Χριστιανός: «…ως να εχρειάζετο τίποτε άλλο, ειμή εις ευσεβής Βασιλεύς, Χριστός Κυρίου ο μόνος αρμόδιος να εκλέγη τους συμβούλους και τους στρατηγούς του, και εν μόνω τω «ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ» ισχυρός και αήττητος».

Θα συμπληρώσω μόνο κάτι… ότι είτε είσαι Βασιλιάς, είτε Πρόεδρος τής Δημοκρατίας, είτε Πρωθυπουργός πρέπει να είσαι ευσεβής Χριστιανός. Διαφορετικά πώς θα κυβερνήσεις;

Με πολιτειακούς άρχοντες και πρωθυπουργούς χλιαρούς, μακράν της Εκκλησίας, η Χώρα δεν έχει αύριο, μέλλον. Είναι καταδικασμένη να παρακμάσει. Το αν αυτό θα οδηγήσει σε «περιπέτειες» το Έθνος, δεν το γνωρίζω, αλλά είναι κάτι το πιθανό, κάτι που δεν θα μπορεί να αποκλειστεί. Μία «περιπέτεια» μπορεί ενδεχόμενα να οδηγήσει σε μία «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ». Και η «Εθνική τραγωδία» σε πολιτειακές και πολιτικές ανατροπές.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, όσο η αυτοδιοίκητη Εκκλησία της Ελλάδος συνεχίζει να είναι προέκταση τής εκάστοτε κυβέρνησης. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι άρχοντες τού τόπου να θεσπίζουν νόμους αντίχριστους, αιρετικούς, πλανεμένους… ενάντια στην Ορθοδοξία μας.

Άρα, προσωπικά, δεν νοιάζομαι τόσο άμα με κυβερνάει Βασιλιάς, Πρόεδρος τής Δημοκρατίας, ή Πρωθυπουργός. Νοιάζομαι, όμως, αν αυτός που με κυβερνάει είναι πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός και πατριώτης!!!
Θλίβομαι, οργίζομαι όταν βλέπω Έλληνες πρωθυπουργούς να δείχνουν την απαρέσκειά τους προς την Εκκλησία και να θέλουν να αποτελειώσουν ό,τι έχει μείνει όρθιο στην Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα μας.

Και από την άλλη… μέρος τής Ιεραρχίας να σφυρίζει αδιάφορα και να μην αντιδρά στις προκλήσεις και στην αυθαιρεσία τού Κράτους, δηλαδή αξιωματούχων υψηλόβαθμων τού Κράτους.

ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΤΩ ΔΕΙΞΑΝΤΙ ΤΟ ΦΩΣ

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software