x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Συγκέντρωση οπαδών ΠΑΟΚ σήμερα: «Διαμαρτυρία στους κοινωνικούς διαχωρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η «μητέρα των μαχών» πλησιάζει, καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της ΔΕΘ.

Η αρχή των συγκεντρώσεων γίνεται από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι εδώ και μήνες έχουν ανοίξει «πόλεμο» με την «χουντική» (όπως χαρακτηριστικά την αναφέρουν στην ανακοίνωση τους) κυβέρνηση Μητσοτάκη, τόσο λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών, όσο και λόγω του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των μέτρων διαχωρισμού των πολιτών. Συγκεκριμένα συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν σήμερα (10/9) οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί του Δικεφάλου δίνουν ραντεβού στην Καμάρα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν ενάντια στον αθλονόμο και τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί στα γήπεδα για την πανδημία του κορωνοϊού. Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 20.00 ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. καλούνε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. στην πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στον αθλονόμο και στους κοινωνικούς διαχωρισμούς της χουντικής κυβέρνησης Μητσοτάκη, μιας κυβέρνησης που προσπαθεί να βάλει εμπόδια και να βλάψει τα συμφέροντα της ομάδας μας εξαιτίας των φωνών αντίστασης και διαμαρτυρίας του λαού μας.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/9 ΣΤΗ ΚΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ 20:00»



e-genius.gr ...intelligent web software