x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τσαβούσογλου σε ΗΠΑ-ΕΕ: Αφήστε τα νταηλίκια σε εμάς

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μήνυμα προς τις ΗΠΑ και την ΕΕ έστειλε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, εκφράζοντας την ενόχλησή του για τη στήριξη που παρέχουν σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σε συνέντευξη τύπου με τον Μεξικανό ομόλογό του, ο Τσαβούσογλου, ειδικά για τις ΗΠΑ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το μήνυμά μας προς τις ΗΠΑ είναι το εξής: Διαταράξατε την ισορροπία τόσο στις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας όσο και στην Κύπρο. η ζυγαριά έχει γείρει. Κρατείστε ισορροπία και όταν μιλάτε για διεθνές δίκαιο, να κοιτάζετε τις παραβιάσεις της Ελλάδας και των Ελληνοκυπρίων. Δεν θα πάρουμε καμία άδεια από τις ΗΠΑ! Ο ‘τουρκικός αιώνας’ ξεκίνησε, η ‘τουρκική άνοιξη’ ξεκίνησε», διαμήνυσε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την αντίδραση της ΕΕ και των ΗΠΑ μετά την ανακήρυξη του ψευδοκράτους ως παρατηρητή στον Οργανισμό Τουρκικών Κρατών.

Αφήστε τα νταηλίκια σε εμάς!

«Με ποιο δικαίωμα παρεμβαίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην οργάνωση των τουρκικών κρατών; Είδαμε τις ΗΠΑ, ιδίως την Ευρωπαϊκή Ένωση, να έχουν ασκήσει πιέσεις στα μέλη του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών. Είδαμε ακόμη και να απειλούν. Άσκησαν πολύ σοβαρή πίεση. Επέδωσαν NOTA σε κάθε χώρα. Έστειλαν επιστολές. Πίεσαν. Αλλά να μην ξεχνούν το εξής: Ότι υπάρχει ένας τουρκικός κόσμος που δεν υποκύπτει σε τέτοιες απειλές, ανεξάρτητα από το ποια είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση ή οι ΗΠΑ», υποστήριξε, ενώ προειδοποίησε Ευρώπη και ΗΠΑ να αφήσουν στην άκρη τις απειλές και τα νταηλίκια.

«Αφήστε στην άκρη τις απειλές και τα νταϊλίκια. Αυτά δεν περνούν πλέον στον τουρκικό κόσμο. Ούτε οι απειλές σας πέτυχαν. Έχουν γίνει τα απαραίτητα βήματα. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Βήμα-βήμα, πρώτα ο Αλλάχ, θα γίνουν περισσότερα»

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software