x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μήνυμα σε Πλεύρη από Harvard: “Πάρτε πίσω όσους ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ λόγω εμβολίων”

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Κόντρα στην χουντοπαράνοια…

Το δικό του ξεχωριστό μήνυμα τόσο προς την ελληνική κυβέρνηση των Πλεύρη και Μητσοτάκη όσο και προς οποιονδήποτε άλλον χουντολάγνο στέλνει ο Dr. Martin Kulldorff.

Ο εξέχων καθηγητής του Harvard, επιδημιολόγος και βιοστατιστικός σε δημόσια συζήτηση για την πανδημία, έκφερε την άποψη πως πλέον δεν συντρέχει κανένας λόγος να παραμένουν σε αναστολή άτομα που δεν εμβολιάστηκαν:

“Υπάρχει μία αμνηστία που είμαι πολύ υπέρ και αυτή είναι πως κάθε άτομο που απολύθηκε επειδή δεν εμβολιάστηκε θα πρέπει να επαναπροσληφθεί και να πληρωθεί αναδρομικά που έχασε. Θεωρώ ότι τους φέρθηκαν άσχημα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ και θα συμπεριλάμβανα επίσης και τους ανεμβολίαστους φοιτητές των πανεπιστημίων που δεν μπορούσαν να σπουδάσουν”.

 
Ενδιαφέρουσα αποτελεί η αναδρομή του καθηγητή στην Αρχαία Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τον περίφημο Αθηναϊκό λοιμό κατά τον Πελοποννησιακό πόλεμο.

Ο Dr. Martin Kulldorff χρησιμοποίησε το παράδειγμα αυτό για να αναδείξει πως η φυσική ανοσία είναι γνωστή στους επιστήμονες και ιστορικά τεκμηριωμένη εδώ και 2.500 χρόνια.

https://rumble.com/v1twoo0-dr-martin-kulldorff-.html

 

Κι αυτό ΠΑΡΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΔΗΘΕΝ ΚΟΡΩΝΟΕΙΔΙΚΟΙ, ΑΠΕΡΡΙΠΤΑΝ ΩΣ “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ” ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ.

https://rumble.com/v1twoeu-dr-martin-kulldorff-2500-.html

 

 

 
 

 

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software