x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αποκάλυψη: Όλες οι δομές των παράνομων υποκλοπών ΕΥΠ και Predator εξακολουθούν και λειτουργούν ανενόχλητες!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ουσιαστική κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών στην Ελλάδα

Όλες οι δομές των κακουργηματικών υποκλοπών επικοινωνιών ΕΥΠ και Predator λειτουργούν ανενόχλητες ενώ δεν έχει διεξαχθεί καμία στοιχειώδης προκαταρκτική έρευνα.

Δηλαδή η Δικαιοσύνη όχι μόνο τους έχει αφήσει να καλύψουν τα ίχνη τους αλλά δεν τους έχει καν ενοχλήσει.

 

 

Υπάρχει απόδειξη ότι έχει γίνει το κακούργημα των υποκλοπών, όλοι καλύπτονται πίσω από ένα «απόρρητο» και κανείς δεν έχει κινηθεί από την Δικαιοσύνη.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε καθεστώς και όχι δημοκρατική κυβέρνηση, ένα καθεστώς το οποίο ελέγχει την δικαιοσύνη άμεσα.

Δεν υπάρχει κανένα δημοκρατικό κράτος στον πλανήτη στο οποίο δεν θα είχε διαταχθεί μία δικαστική έρευνα για τα ομολογημένα κακουργήματα των υποκλοπών επικοινωνιών.

Επίσης, το ότι ο Π.Κοντολέων εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ έχει εκτός της διάπραξης του κακουργήματος των υποκλοπών έχει πει ψέματα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής στην πρώτη του κατάθεση και ομολόγησε την αλήθεια στη δεύτερη κατάθεση αυτό είναι χαρακτηριστικό του τι είδους δημοκρατία και δικαιοσύνη υπάρχουν στη χώρα αυτή τη στιγμή και πως λειτουργούν.

 

Να πούμε ότι η περιβόητη εταιρεία Intellexa στο μεταξύ αξιοποίησε τον πολύτιμο, χρόνο που της έδωσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και της δόθηκε η δυνατότητα να καλύψει τα ίχνη της και να εξασφαλίσει την παραμονή της στην χώρα μας.

Είναι η εταιρεία που εμπορεύεται το κακόβουλο λογισμικό Predator και εμπλέκεται άμεσα στο σκάνδαλο με τις παρακολουθήσεις Κουκάκη, Ανδρουλάκη, αλλά και Σπίρτζη.

Υπενθυμίζεται ότι, παρά το γεγονός πως η Intellexa είναι η εταιρεία που εμπορεύεται το Predator στην Ελλάδα, προς το παρόν παραμένει ανέλεγκτη, μήνες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου.

Η εταιρεία μάλιστα επήλθε σε συμφωνία, πριν από περίπου έναν μήνα, με την κυβέρνηση για να παραμείνει στην Ελλάδα.

 

Μέχρι τη συμφωνία αυτή, ωστόσο, πραγματοποίησε συγκεκριμένα βήματα:

Μόλις αποκαλύφθηκε, τον περασμένο Απρίλιο, η παράνομη παρακολούθηση Κουκάκη, Έλληνες και ξένοι εργαζόμενοι της Intellexa άρχισαν να εργάζονται εξ αποστάσεως και δεν πήγαιναν στα γραφεία της εταιρείας.

Μετά το ρεπορτάζ των Reporters United για την «νόμιμη επισύνδεση» του τηλεφώνου του Θανάση Κουκάκη από την ΕΥΠ, υπάλληλοι της Intellexa έλαβαν εντολή να απομακρύνουν τους δύο servers από τα υπόγεια της εταιρείας.

Στα μέσα Απριλίου η εταιρεία προσέλαβε έναν υψηλόβαθμο μηχανικό λογισμικού και λίγες ημέρες αργότερα έναν προγραμματιστή κι άλλα δύο άτομα ως εξειδικευμένο προσωπικό (Python Back End Developer και System Integration Engineer).

 

Στα τέλη Ιουνίου η Intellexa προσλαμβάνει ακόμη δύο άτομα ισραηλινής καταγωγής, ενώ ξεκίνησαν έρευνες για το εάν υπάρχει πηγή εντός της εταιρείας που διαρρέει πληροφορίες.

Με λίγα λόγια ακόμα ΚΙ ΑΝ κάποτε θελήσουν κάποιοι να ελέγξουν δεν θα βρουν τίποτα.

Αυτά τα ολίγα…

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software