x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ο Πατριάρχης Κύριλλος ανακήρυξε τον Πούτιν μαχητή κατά του Αντίχριστου!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Πατριάρχης Κύριλλος άνοιξε το 24ο Συνέδριο του Παγκόσμιου Ρωσικού Λαϊκού Συμβουλίου με μια ομιλία όπου ανακήρυξε τον Βλαντιμίρ Πούτιν μαχητή κατά του Αντίχριστου.

Αυτό αναφέρει το κανάλι Sota στο telegram.

Σύμφωνα με τη λογική του Κύριλλου, ο Πούτιν παλεύει ενάντια σε έναν μονοπολικό κόσμο, που είναι εκδήλωση παγκοσμιοποίησης. Η ουσία αυτού του φαινομένου είναι η δημιουργία στον κόσμο συνθηκών για την ανάδειξη ενός μοναδικού άρχοντα, που θα είναι ο Αντίχριστος. Μετά την άφιξή του, υπενθύμισε ο Gundyaev, θα ερχόταν το Tέλος του Kόσμου.

Ο επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας χαρακτήρισε την ευθανασία, τους γάμους LGBT και τα γενετικά πειράματα ένα από τα χαρακτηριστικά της επερχόμενης Aποκάλυψης.

 

Ο Κύριλλος είναι βέβαιος ότι όλα αυτά μπορούν να σταματήσουν μόνο από τη δικτατορία της πλειοψηφίας, η οποία δεν θα δώσει στη μειοψηφία (ιδίως στα LGBT) δικαίωμα ψήφου: αυτό, σύμφωνα με τον ιεράρχη, είναι πραγματική δημοκρατία.

Από παιδί κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.. σε διαδήλωση κατά του καθεστώτος του Κιέβου παιδί κρατούσε πλακάτ με σύνθημα ”ο Ζελένσκι είναι ο 3ος Αντίχριστος” ..

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software