x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Με ΠΑΡΑΣΙΤΑ θα γεμίσουν την Ευρώπη!!!!!! Έρευνα επιστημόνων σηκώνει ΤΣΟΥΝΑΜΙ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μέσω του νέου φαγητού που προσφέρουν… Σύμφωνα με έρευνα Πολωνών επιστημόνων σε φάρμες εντόμων στην Ευρώπη, οι φάρμες αυτές είναι γεμάτες παράσιτα, επιβλαβή για τα ίδια τα έντομα αλλά και πιθανόν επιβλαβή για ανθρώπους και οικόσιτα ζώα, “Edible insects are an underestimated reservoir of human and animal parasites”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!! Η έρευνα, παρότι το 2019, έρχεται να κολλήσει με την επιστημονική τοποθέτηση πως το αλεύρι από γρύλλους έχει μέσα του ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ!!! Γι’ αυτό άραγε θέλουν να μπουν τα έντομα στην διατροφή των ανθρώπων;;; Τα παράσιτα που βρέθηκαν σε μεγάλο βαθμό είναι :

α) Nosema spp. (το παράσιτο που μειώνει το προσδόκιμο ζωής στις μέλισσες και σε άλλα έντομα, αερομεταφερόμενο παράσιτο) * Η λύση στην επισιτιστική κρίση είναι μια άλλη κρίση! β) Cryptosporidium spp.(επιβλαβή για τον άνθρωπο, προκαλεί διάρροιες, επηρεάζει το αναπνευστικό σύστημα σπονδυλωτών ζώων) γ) Cryptosporidium spp. (προτώζωο που επηρεάζει το γαστρεντερικό σύστημα ανθρώπων) δ) Gregarine spp. (προκαλεί άσθμα στους ανθρώπους) ε) Isospora spp. (επιβλαβές για τον άνθρωπο, επηρεάζει το γαστρεντερικό σύστημα) στ) Entamoeba spp. (αμοιβάδα που επηρεάζει ανθρώπους και ζώα, προκαλεί δυσεντερία) ζ) Tapeworms ( επιβλαβή για τον άνθρωπο και τα ζώα) Το άρθρο συνεχίζει και εκφράζει φόβους για τις συνθήκες υγιεινής στις φάρμες εφόσον δεν έχουν τεθεί κανόνες από την ΕΕ.

Τα έντομα στις φάρμες που συμμετείχαν στην έρευνα τρώνε ζωικές ακαθαρσίες, νεκρά ζώα ή ωμό κρέας των οποίων οι συνέπειες στους ανθρώπους δεν έχουν μελετηθεί. Επιπρόσθετα, τα έντομα τρώνε τροφή που εισάγεται από την Αφρική και την Ασία το οποίο ελοχεύει τον κίνδυνο μεταφοράς παράσιτων ξένα στο Ευρωπαϊκό οικοσύστημα.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software