x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ Ε.Ω.: ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Άγνωστοι βεβήλωσαν, προ ολίγων ημερών, το μνημείο πεσόντων Σοβιετικών στρατιωτών στην Καλλιθέα, γράφοντας πάνω την λέξη «Αζόφ», που δεν είναι τίποτα άλλο από τη νεοναζιστική οργάνωση της Ουκρανίας που πραγματοποιούσε ανενόχλητη επιχειρήσεις εθνοκάθαρσης σε βάρος των ρωσώφιλων πληθυσμών της ανατολικής Ουκρανίας.

Μετά το σημερινό πρωτοσέλιδο της Ε.Ω., που ανέδειξε το θέμα, το υπουργείο Εξωτερικών με ανάρτησή του καταδικάζει απερίφραστα τη βεβήλωση του μνημείου.

«Η Ελλάδα, χώρα που υπέφερε από την ναζιστική κατοχή, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στην προστασία της μνήμης των θυμάτων του ναζισμού», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών: «Καταδικάζουμε τη βεβήλωση μνημείου αφιερωμένου στη μνήμη τριών Σοβιετικών στρατιωτών, οι οποίοι εκτελέσθηκαν από τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής το καλοκαίρι του 1944. Η Ελλάδα, χώρα που υπέφερε από την ναζιστική κατοχή, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στην προστασία της μνήμης των θυμάτων του ναζισμού και καταδικάζει κάθε χρήση συμβόλων αυτής της σκοτεινής περιόδου της ιστορίας».



e-genius.gr ...intelligent web software