x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΙΧΟ!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Εγκληματική οργάνωση και ένα δίκτυο μαστροπών που οδηγούν στην πορνεία ανήλικα παιδιά, αναζητούν πλέον οι Αρχές, στη σκιά της υπόθεσης με τους βιασμούς της 12χρονης στα Σεπόλια.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το MEGA, υπάρχει εισαγγελική παραγγελία για το εάν και τα υπόλοιπα παιδιά έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Παράλληλα, έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης σχετικά με τους βιασμούς της 12χρονης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ερευνητικά δεν έχει προκύψει η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση. Στόχος της αστυνομίας είναι να εντοπίσει και άλλα παιδιά που ενδεχομένως είναι στο κύκλωμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, είπε ότι «ο Ηλίας Μίχος είχε κερδίσει με διάφορους τρόπους την εμπιστοσύνη της οικογένειας του παιδιού και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και από άλλες οικογένειες που είχαν παιδία. Στο κατάστημά του, δε, σύχναζαν παιδιά».

«Η κοινή λογική λέει ότι στα 53 του δεν ξεκινάει κάποιος να κάνει τον παιδοβιαστή» είπε ακόμα ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης προσθέτοντας ότι «εμένα με πήραν δύο τηλέφωνα που μου είχαν αναφέρει διάφορα περιστατικά με τον κατηγορούμενο».

Όλα αυτά, κάνουν τις Αρχές να αναζητούν, όπως προαναφέραμε, ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα εκμετάλλευσης παιδιών.

Αυτό δικαιολογεί και τους λόγους της εφόδου της αστυνομίας τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε οίκους ανοχής, και συγκεκριμένα σε 5 οίκους ανοχής στον Κεραμεικό.

Νέα δεδομένα έχει δημιουργήσει η επιβεβαίωση πως ο 53χρονος Ηλίας Μίχος οδηγούσε την ανήλικη σε οίκο ανοχής, όπου -ύστερα από δική του εντολή- τη βίαζαν πέντε άνδρες σε διάστημα μισής ώρας.

Με βάση αυτή τη φρικιαστική αποκάλυψη, οι αστυνομικοί ερευνούν και προς άλλες κατευθύνσεις, εκτός από τις τηλεφωνικές και διαδικτυακές συνομιλίες που έχουν καταγραφεί.

 

Εν αναμονή της εκτέλεσης τριών ακόμα ενταλμάτων για τη φρικιαστική υπόθεση, στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων προσώπων από τη λίστα των 213 ατόμων που επισκέφτηκαν το προφίλ της 12χρονης στην κλειστή σελίδα που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος.

Οι αρχές περιμένουν τη συνδρομή από τις εταιρείες τηλεφωνίας για να δώσουν γεωγραφικό προσδιορισμό στα ύποπτα πρόσωπα, αλλά και στοιχεία ταυτότητας. Σε περίπτωση που διαπιστώνεται ποινική εμπλοκή, τα άτομα αυτά συλλαμβάνονται και θα οδηγούνται στην Ανακρίτρια.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα και για τα 4 ταυτοποιημένα πρόσωπα που προσήλθαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, παραδεχομένοι ότι συνομιλούσαν με τη 12χρονη μέσω διαδικτύου. Σε περίπτωση που προκύψουν από την εξέταση στα κινητά τους τηλέφωνα στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι είχαν επαφή με το κορίτσι, τότε θα καταστούν και αυτοί κατηγορούμενοι.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software