x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πάει «καρφί» για συγκάλυψη η υπόθεση του Κολωνού…

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

γράφει ο Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Λίγο πολύ, όλοι γνωρίζουμε την υπόθεση που απασχολεί το πανελλήνιο το τελευταίο διάστημα και που αφορά την ανήλικη κοπέλα από τον Κολωνό. Το αν ήταν τσιγγάνα, δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Κι αυτό, γιατί παραμένει παιδί.

Κάποιοι, βρήκαν την ευκαιρία να ξεράσουν χολή αυτές τις ημέρες, δείχνοντας τη χείριστη πλευρά τους. Κάπου διάβασα και ένα άθλιο σχόλιο που έλεγε ότι 12 χρόνων τσιγγάνα είναι «γεροντάρα», οπότε δεν έγινε και τίποτα. Τέτοια σχόλια δείχνουν μία νοσηρή «λογική», εντελώς αρρωστημένη, που δε συνάδει με τα ελληνικά ήθη και πρότυπα και ως εκ τούτου είναι απολύτως καταδικαστέα.

Ας μπούμε όμως στο προκείμενο. Και το προκείμενο έχει πέντε πρωταγωνιστές:

 

Τον Ηλία Μίχο ως βασικό κατηγορούμενο
Τη μητέρα της ανήλικης
Τη θεία της ανήλικης
Την ανήλικη και
Την κυβέρνηση

Η ανήλικη

Θα ξεκινήσω από την ανήλικη κι αυτό διότι διεπίστωσα στα διάφορα δημοσιεύματα κάτι το ιδιαίτερα φρικτό. Το πρώτο ήταν ότι η κοπέλα φέρεται να είχε στην κατοχή της ΔΥΟ κινητά τηλέφωνα. Το δεύτερο ήταν ότι συνομιλούσε με «πελάτες» μέσω πλατφόρμας… γνωριμιών…

Αυτά τα σημεία δείχνουν ότι η κοπέλα έβλεπε αυτό που έκανε ως κάτι το… φυσιολογικό!!! Κι εδώ είναι ΟΛΗ η φρίκη! Οταν ένα παιδί βρίσκεται σε αυτήν την ηλικία και θεωρεί φυσιολογικό το να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις ανθρωποειδών, σημαίνει ότι έχει εθιστεί σε μία σιχαμένα άρρωστη κατάσταση. Συνεπώς, όποια κι αν είναι η έκβαση της υπόθεσης, αργά ή γρήγορα αυτό το κορίτσι θα καταλήξει στην πορνεία ως έναν «εύκολο» τρόπο απόκτησης εισοδήματος.

 

Η ζωή της από εδώ και πέρα, θα είναι αυτή. Και το προδικάζω γιατί αυτό δείχνουν τα στοιχεία.
Η μητέρα

Από την πρώτη στιγμή που άκουσα την είδηση, ήμουν απολύτως σίγουρος ότι έχει άμεση εμπλοκή η μητέρα. Το ένστικτο κι η εμπειρία μου, δεν έκαναν λάθος όπως αποδείχθηκε στην πορεία.

Ως γονιός, για μένα ισχύει ένα πράγμα: όποιος τολμήσει ν’ απλώσει χέρι στα παιδιά μου, τον έχω θάψει κυριολεκτικά! Δεν το χωράει ο δικός μου νους μία μάνα να εκδίδει το παιδί της. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και σίγουρα δεν είναι η τελευταία, παρά τα όσα ευχολόγια θα θέλαμε να κάνουμε. Αυτό όμως δεν υποβαθμίζει σε τίποτα τη φρικαλεότητα της πράξης!

Προσωπικά, όσο κι αν αυτό ακούγεται αποτρόπαιο, με μεγάλη μου χαρά θα χειροκροτούσα τη θανατική ποινή σε αυτήν την περίπτωση. Τέτοια αρρωστημένα καθάρματα, ούτε αξίζει να είναι γονείς αλλά πολύ περισσότερο, δεν αξίζει να ζουν. Αποτελούν μιάσματα σε μία κοινωνία που βαυκαλίζεται ότι είναι υγιής.
Η θεία

 

Εδώ «χτυπήσαμε τζακ ποτ» και σημειώστε τα λόγια μου…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η θεία είναι εκείνη που κατήγγειλε τα όσα συνέβαιναν. Το βέβαιο είναι ότι εισέπραξε την κοινωνική επευφημία και τα «μπράβο». Είναι όμως έτσι;

Η θεία, βάζω στοίχημα ότι γνώριζε τα πάντα! Ισως όχι από την αρχή, αλλά από ένα σημείο και μετά σίγουρα! Ενα παιδί με δύο κινητά, δεν κρύβεται εύκολα. Επίσης, οι συχνές επαφές με τον κύριο κατηγορούμενο Ηλία Μίχο, αποκλείεται να πέρασαν απαρατήρητες. Απαρατήρητες δεν μπορούσαν να περάσουν ΟΥΤΕ οι ώρες που θα έπρεπε να λείπει η κοπέλα προκειμένου να ικανοποιεί τους αρρωστημένους «πελάτες» της.

Κατά την προσωπική μου άποψη (που μένει να αποδειχθεί αν αληθεύει), η θεία ζήτησε μερίδιο για να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Δεν το πήρε και τότε κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία. Η διαίσθησή μου αυτό λέει. Κι όπως η διαίσθησή μου δεν έκανε λάθος για την εμπλοκή της μητέρας, έτσι είμαι σίγουρος ότι δεν κάνει λάθος και για τους λόγους που οδήγησαν τη θεία στην αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος.
Ο κύριος κατηγορούμενος

 

Ο κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος, φαίνεται να χαίρει της ιδιαιτέρας συμπάθειας πολιτικών προσώπων της ΝΔ (βλ. Αντώνης Σαμαράς, Θάνος Πλεύρης, Γιώργος Πατούλης κλπ). Ταυτόχρονα έχει την εκτίμηση αρχιερέων όπως ο Ιερώνυμος και άλλοι. Κι επειδή έπρεπε να συμπληρωθεί αυτή η όμορφη παρεούλα, έχαιρε εκτιμήσεων ΚΑΙ στον καλλιτεχνικό χώρο (Χάρης Ρώμας κλπ).

Η Νέα Δημοκρατία βέβαια, έχει μακρά παράδοση στους παιδοβιαστές. Δεν ξεχνάμε το Νίκο Γεωργιάδη, το Λιγνάδη και άλλους. Οπως δεν ξεχνάμε την εμπλοκή του Κυριάκου Μητσοτάκη με την αμαρτωλή ΜΚΟ «Ελπίδα». Για δε τους «ιεράρχες», ό,τι και να πω είναι λίγο. Οι κακές γλώσσες πάντως λένε ότι ζήτημα μέσα στην Ιερά Σύνοδο να υπάρχουν δύο άτομα που φοράνε σώβρακα. Ολοι οι άλλοι λανσάρουν τα στριγκάκια… Κακές γλώσσες είναι αυτές και λένε πολλά…

Οι κακές γλώσσες όμως, έχουν πάρει φαλάγγι και τον γνωστό ηθοποιό Χάρη Ρώμα και λένε πολλά για τις… «ιδιαίτερες» σεξουαλικές του προτιμήσεις. Τι αληθεύει, δεν μπορώ να το γνωρίζω βέβαια, αφού δεν έχω κι ούτε έχω καμία διάθεση να έχω πρόσβαση στην προσωπική ζωή του.

Το γεγονός ότι αυτό το ανθρωποειδές όμως έχει τόσες επαφές με όλους αυτούς, «χτυπάει» πάρα πολλά «καμπανάκια» για πολλούς. Ειδικά αυτούς του χώρου της ΝΔ που έχουν παράδοση στην παιδεραστία.
Η κυβέρνηση

 

Οπως ανέφερα παραπάνω, η κυβέρνηση έχει παράδοση στην παιδεραστία. Είναι το σήμα κατατεθέν της. Οπως σήμα κατατεθέν των «αριστερών» είναι οι ΛΟΑΤΚΙ, έτσι για τη ΝΔ είναι η παιδεραστία.

Κι εδώ έχουμε σκηνικά σε όλα τα μέτωπα…

Σκηνικό 1.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στον τύπο με υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ να αγκαλιάζονται μες την τρελή χαρά με τον κατηγορούμενο Ηλία Μίχο, έριξαν ακόμα περισσότερο την (έτσι κι αλλιώς ευρισκόμενη στα τάρταρα) αξιοπιστία της. Και το παρελθόν της βέβαια, δεν πείθει για την αθωότητά της…

 

Σκηνικό 2.

Ο ντόρος που δημιούργησε αυτή η υπόθεση, βοηθάει την κυβέρνηση να περάσει στα «μουλωχτά» νόμους και αποφάσεις, βάζοντας τα ΜΜΕ να ασχολούνται με εκτενή ρεπορτάζ για την υπόθεση του Κολωνού. Βέβαια, τα καλοπληρωμένα συστημικά ΜΜΕ από τις λίστες Πέτσα και Πλεύρη, φροντίζουν να κάνουν τέτοια ρεπορτάζ που να βγάζουν στην απ’ έξω τη ΝουΔούλα.

Σκηνικό 3.

Η «αποκάλυψη» ότι η μητέρα προωθούσε την ανήλικη, αυτόματα υποβιβάζει τον κατηγορούμενο Ηλία Μίχο στο βαθμό του παιδεραστή, μεταφέροντας την κατηγορία του προαγωγού στη μητέρα. Ασχετα αν αυτός είχε τις διασυνδέσεις και κανόνιζε την πελατεία, όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ.

 

Σκηνικό 4. Τα συστημικά ΜΜΕ, έθεσαν ένα ερώτημα το οποίο «βγάζει λάδι» τους 213 της λίστας των «πελατών», με την ερώτηση που ακούστηκε σε γνωστό συστημικό κανάλι: «αυτοί οι 213, ήξεραν ότι το κορίτσι ήταν ανήλικο;» Ερώτημα βέβαια που χαράσσει γραμμή υπεράσπισης για τους «πελάτες». Τυχαίο; Οχι βέβαια…

Σκηνικό 5.

Κάποια ευφυΐα των νόμων, αποφάσισε ότι οι βιαστές και οι παιδοβιαστές θα πρέπει να είναι ξεχωριστά από τους υπόλοιπους ποινικούς κρατούμενους. Αυτοί λοιπόν, θα φυλακίζονται είτε στις φυλακές Τριπόλεως, είτε στις φυλακές Γρεβενών. Με λίγα λόγια, ΑΝ ο 53χρονος κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος φυλακιστεί, θα πάει μαζί με ΟΜΟΙΟΥΣ του! Κι εκεί φυσικά, θα τον αντιμετωπίσουν ως ήρωα.

Ο λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε από τις νομοθετικές ιδιοφυίες (βλ. πολιτικούς, αφού αυτοί νομοθετούν) οι βιαστές και οι παιδοβιαστές να κρατούνται σε άλλες φυλακές που είναι μόνο για πάρτη τους, είναι διπλός. Αφ’ ενός μεν οι άλλοι ποινικοί ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ όσους διαπράττουν σεξουαλικά εγκλήματα (κι ιδιαίτερα σε παιδιά), οπότε ο κατηγορούμενος γρήγορα θα βρισκόταν νεκρός από «αυτοκτονία» κι αφ’ ετέρου καθώς πολλοί πολιτικοί αλλά και δικαστές (για να θυμηθούμε λίγο τα όσα είχε καταγγείλει δημόσια η ηρωική δικαστής κ. Μαργαρίτη) βρίσκονται μπλεγμένοι σε τέτοιες υποθέσεις, λογικό είναι να θέλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους ΑΝ ΤΥΧΟΝ συλληφθούν για το λόγο αυτό…

 

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ας έρθουμε και λίγο στα της αστυνομίας… Δύο αστυνομικοί του «αμαρτωλού» ΑΤ Ομονοίας, κατηγορούνται για το βιασμό 19χρονης όσο εκείνη βρισκόταν υπό κράτηση στο Τμήμα.

Κι αυτό τι μας λέει;

Αυτό μας λέει ότι αυτή η χώρα, δε θέλει απλά εξυγίανση. Θέλει ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΟΛΩΝ των εξουσιών και χτίσιμο από την αρχή. Ολο το σύστημα είναι σάπιο και ως γάγγραινα μολύνει την κοινωνία μας. Κι αυτή η γάγγραινα, θα φροντίσει να καλύψει ΚΑΙ αυτήν την υπόθεση και τα 213 ονόματα ΔΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ…

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software