x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Βαθιώτης για αυτοκτονία υγειονομικού: «Δεν είναι αυτοκτονία, είναι έμμεση αυτουργία ανθρωποκτονίας»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

“Ο κος Βασιλακόπουλος στη συνέντευξη που σας έδωσε, μίλησε την ίδια γλώσσα. Είπε οτι υποστηρίζετε κοινωνικά και επιστημονικά παράλογα πράγματα. Ενεργούν όπως ένα σταλινικό καθεστώς, βαφτίζουν το γνωστικό, παράλογο. Δεν είναι όμως μόνο οι κύριοι Παραράς και Βασιλακόπουλος που καταφέρονται εναντίον των ανεμβολίαστων η των αντιεμβολιαστών, όπως λένε. Είναι η προπαγάνδα της υγειονομικής δικτατορίας, έτσι λειτουργεί μία προπαγάνδα. Στοχοποιεί τους πολίτες που δεν συντάσσονται με το αφήγημα του φασιστικού καθεστώτος και τους πυροβολούν”, πρόσθεσε ο γνωστός νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

“Βρισκόμαστε σε μία διαφορετική φάση. Η πανδημία βρίσκεται σε ύφεση, όλα δείχνουν ότι πάει να αλλάξει το ντεκόρ της έξυπνης παγκόσμιας δικτατορίας από υγειονομικό θα γίνει, ενεργειακό ή κλιματικό το ντεκόρ. Επομένως αναρωτιέται κανείς, για να βγαίνει ο κος Παραράς στις 26 Σεπτεμβρίου στην “Καθημερινή” και να μιλάει την ίδια γλώσσα, για να βγαίνει σε εσάς ο κος Βασιλακόπουλος και να αποκαλεί αυταπόδεικτα χαζούς τους υγειονομικούς που δεν εμβολιάζονται, μήπως τελικά η πανδημία δεν πρόκειται να φύγει και απλώς ζούμε μία ύφεση την οποία θα διαδεχθεί μία φάση έξαρσης;”, πρόσθεσε.

“Είναι η ώρα που το πρόσωπο της παγκόσμιας δικτατορίας αλλάζει και από υγειονομικό γίνεται ενεργειακό. Αν λοιπόν η υπερεθνική ελίτ των μισανθρωπων διαχειριστών του πλανήτη, όποιες κοσμοϊστορικές αλλαγές, ήθελαν να επιφέρουν με κινητήριο μοχλό την λεγόμενη πανδημία, τις επέφεραν προπονώντας τους λαούς στο νέο τρόπο ζωής τους, τότε ήνεγκεν η ώρα να περάσουμε στην επόμενη πίστα της παγκόσμιας δικτατορίας, οπού ο πόλεμος κατά των νέων αοράτων εχθρών, θα έχει αυτό το άλλο ντεκόρ που είπα, αλλά παρόμοια φιλοσοφία. Στις νέες πίστες το παιχνίδι του τρόμου, δεν θα παίζεται με εμβολιασμενους γιατρούς, αλλά με ενεργειακούς ή κλιματικούς αστυνόμους”, ανέφερε ο ίδιος.

“Το μόνο που δεν έχει ζήσει ακόμη ο ελληνικός λαός είναι ένας πραγματικός πόλεμος που θα διεξαχθεί με αντίπαλο την Τουρκία”, υπογράμμισε.

 

Όσον αφορά την αυτοκτονία υγειονομικού, ο κ. Βαθιώτης σημείωσε ότι «Δεν είναι αυτοκτονία, είναι έμμεση αυτουργία ανθρωποκτονίας».

https://www.youtube.com/watch?v=g8Wq14CggGE&feature=emb_title

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software