x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αίτημα Έκδοσης Ψηφίσματος-Ανοικτή Επιστολή Υγειονομικών σε Αναστολή προς Ολομέλεια Δικηγορικών Συλλόγων-ΔΣΑ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

“Ωφελέειν ή μη βλάπτειν”

Αξιότιμε Πρόεδρε της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Αξιότιμα Μέλη των αντίστοιχων ΔΣ,

Σας κοινοποιούμε την παρακάτω καταγγελία μας σχετικά με την Αναστολή των Υγειονομικών σε Αναστολή, Ν. 4820/21, άρθρα 206-207 και καταθέτουμε επιπρόσθετα αίτημα έκδοσης σχετικού ψηφίσματος από την Ολομέλεια ΔΣ και ΔΣΑ σύμφωνα με τα παρακάτω.

 

Επ’ ευκαιρία σας υπενθυμίζουμε οτι η επαγγελματική ομάδα μας αποτελείται από Ιατρούς, Επιστήμονες Υγείας, Νοσηλευτές, Παραϊατρικό, Διοικητικό και λοιπό προσωπικό όλων των Δημόσιων, Στρατιωτικών και Ιδιωτικών Δομών της χώρας, όπου επιπλέον όσον αφορά στο Διοικητικό και λοιπό προσωπικό, βαπτίστηκε εν μία νυκτί “Υγειονομικό”, αντίθετα σε κάθε δεοντολογική και θεσμική λογική, και είμαστε όλοι υπό καθεστώς αναστολής εργασίας εδώ και 1 έτος με κυβερνητική προοπτική τουλάχιστον έως τις 31/12/22.

Βρισκόμαστε δηλαδή επί 12 και πλέον μήνες χωρίς εισοδήματα, χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, χωρίς δικαίωμα να ασκήσουμε οποιοδήποτε επάγγελμα, με πρόσχημα ότι αρνηθήκαμε μία ιατρική πράξη στο σώμα μας σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον Ν. Ιατρικής Δεοντολογίας 3418/05 αλλά και το Διεθνές Δίκαιο, δηλαδή σε επιστημονικό, εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα!

Αυτή η παράλογη και δυσμενέστατη Τιμωρία, μας επιβλήθηκε χωρίς παράπτωμα, όπως προβλέπει ο Νόμος, που αφορά σε Δημόσιους Λειτουργούς ή Υπαλλήλους ή έστω επαγγελματική ανεπάρκεια, όσον αφορά όλους, την ώρα που υπόδικοι ή καταδικασμένοι Δημόσιοι Λειτουργοί ή Υπάλληλοι, βιαστές, παιδεραστές, καταχραστές κλπ, πληρώνονται μακροχρόνια τουλάχιστον το ήμισυ του μισθού τους!
Δεν είμαστε δηλαδή κατά την Πολιτεία και την ωμή πραγματικότητα, ούτε Εργαζόμενοι, ούτε Απολυμένοι π.χ. με σχετικά Επιδόματα Ανεργίας, Επιδοτούμενα Προγράμματα Εργασίας κλπ, ούτε σε Διαθεσιμότητα ως παραβατικοί, ούτε Τίποτα!

Κατά συνέπεια Ειμαστε για την Πολιτεία, Άνθρωποι Φαντάσματα στο περιθώριο χωρίς δικαιώματα αντίθετα μόνο με υποχρεώσεις καταβολής φόρων, διαβίωσης ημών και των οικογενειών μας, που επίσης και κυρίως βασανίζονται και υποφέρουν, ως αθώα θύματα της ανεξέλεγκτης άσκησης εξουσίας παραβιάζοντας κάθε Αρχή Συνταγματικής Ισότητας, Αναλογικότητας, Αμεροληψίας και Χρηστής Διοίκησης της Εξουσίας, της Βιοηθικής κλπ με σωρευτικές παραβιάσεις κάθε θεμελιώδους δικαιώματος συνιστώντας κατά συνέπεια εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας από πλευράς της Κυβέρνησης σε μεγάλο αριθμό εργαζομένων και πληθυσμό της χώρας !

 

Δεν επιτρέπεται να εκφέρουμε ως Γιατροί, ως Επιστήμονες όπως είστε εσείς, ως Εργαζόμενοι και ως Άνθρωποι καμμία διαφορετική άποψη, ας είναι και τεκμηριωμένη σύμφωνα με την Ιατρική, τις σύγχρονες Επιστημονικές έρευνες, την καθημερινή πρακτική και πραγματικότητα κλπ!
Διασυρόμαστε καθημερινά από την Κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό και ειδικά τον Υπουργό Υγείας οτι δεν είμαστε Ιατροί(φευ!), επειδή διατηρούμε επιστημονικές και δεοντολογικές επιφυλάξεις σύμφωνα με τον Ν.3418/05, άρθρο 12 κλπ, τους κανόνες της Βιοηθικής κλπ, και δεν δεχόμαστε να εμβολιαστούμε με ένα αμφισβητούμενο πειραματικό και αναποτελεσματικό σκεύασμα, όπως αποδείχτηκε στην πράξη, αφού όλοι νόσησαν τελικά με διαφορετική βαρύτητα νόσησης ακριβώς όπως οι ανεμβολίαστοι, και ειδικά οι πλήρως εμβολιασμένοι συνάδελφοί μας και νοσούν, ελαφριά ή βαρειά και μεταδίδουν στους ασθενείς-αυτό άλλωστε ήταν το διακύβευμα αποπομπής μας από τα καθήκοντά μας και ο λόγος ψήφισης του συγεκριμένου Νόμου Υποχρεωτικότητας κατά την ώρα ψήφισής του τον Ιούλιο 2021, ο ισχυρισμός δηλαδή ότι μόνο οι ανεμβολίαστοι θα νοσούν και θα μεταδίδουν, ο,πότε οι ανεμβολίαστοι Υγειονομικοί θα ειναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την μετάδοση της νοσου Covid19, στους ασθενείς και κατά συνέπεια στη διασπορά στον γενικό πληθυσμό, έωλος ισχυρισμός, που κατέρρευσε από τον περασμένο χειμώνα τουλάχιστον και αποτελεί απολύτως ξεπερασμένο επιχείρημα-!
Άλλωστε το ίδιο το ΣΤΕ με την πρόσφατη απόφασή του διατάσσει την επαναξιολόγηση των δεδομένων σχετικά με την αναγκαιότητα της ούτως ή άλλως προσωρινής υποχρεωτικότητας στους Υγειονομικούς λόγω της χρονικής απόστασης από την προσφυγή και της αυτονόητης αλλαγής των δεδομένων!

Και παρά, την εδώ και πολλούς μήνες, πραγματικότητα ότι δηλαδή δεν ισχύουν πια οι έκτακτες υγειονομικές ανάγκες επιτακτικού χαρακτήρα, που αναφέρονταν στον σχετικό Νόμο, π.χ. η Πανδημία είναι σε ύφεση, έχουν αρθεί σχεδόν όλα τα μέτρα εδώ και Παγκοσμίως, λειτουργούν τα πάντα κανονικά με τον σχετικό συνωστισμό κλπ., ενώ εμείς παραμένουμε σε ατιμωτική εξοντωτική αναστολή Ζωής!

Επίσης εδώ και πολύ καιρό από τον Ιανουάριο του 2021 απαλλάχθηκαν με ΚΥΑ (!) οι διπλοεμβολιασμένοι Υγειονομικοί από την περαιτέρω υποχρέωση εμβολιασμού και άρα καθίστανται ανεμβολίαστοι, όπως εμείς, πλέον μετά τόσον καιρό και κατά την επίσημη παραδοχή των τηλεειδικών και του ΕΟΔΥ-ΠΟΥ!

Οι περισσότεροι από εμάς επίσης έχουν νοσήσει, όπως άλλωστε όλοι και παρά την υψηλή φυσική ανοσία, που διαθέτουν οι περισσότεροι απο εμάς, μας ξαναβγάζουν σε αναστολή λόγω λήξης των πιστοποιητικών νόσησης χωρίς καν να το εξετάζουν, όπως αντίθετα επιτάσσουν οι βασικές αρχές της Ιατρικής Επιστήμης, που διδάσκονται οι πρωτοετείς φοιτητές της Ιατρικής αλλά και συναφών Επιστημών!

 

Αναρρωτιόμαστε λοιπόν εύλογα, εξαιρετικά ανήσυχοι για το παρόν, το μέλλον, ημών των οικογενειών μας, αλλά και της ύπαρξης και λειτουργίας ή όχι, πλέον των στοιχειωδών Θεσμών στην χώρα μας για όλους, γιατί παρά ταύτα παραμένουμε στο περιθώριο ακόμα με μεσαιωνικού τύπου πρακτικές, ποιον σκοπό εξυπηρετεί η συνεχιζόμενη τιμωρία και καταδίκη μας σε πλήρη ένδεια, πάντως όχι επιστημονικό σύμφωνα με τα παραπάνω?
Επιπλέον Διασυρόμαστε καθημερινά ως Επιστήμονες, ως Εργαζόμενοι, ως Άνθρωποι, μας απομακρύνουν από το Γνωστικό μας αντικείμενο, μας Απαξιώνουν ως Επιστήμονες, κόβοντας βίαια τον ομφάλιο λώρο από την καθημερινή και εκπαιδευτική εμπειρία μας, αδικαιολόγητα και κατάφωρα αντισυνταγματικά μας αποκλείουν από τους ασθενείς μας, την Επιστήμη μας, την ίδια την Ζωή!

Αποστερούν επίσης και κυρίως τα Νοσοκομεία από έμπειρο προσωπικό επιβαρύνοντας δυσανάλογα τους ήδη επιβαρυμένους συναδέλφους μας, που επιπλέον νοσούν, και την ίδια την Δημόσια Υγεία!

Μας αποκλείουν από τον δημόσιο διάλογο καταδικάζοντας μας μονομερώς αποστερώντας μας το τεκμήριο αθωότητας και δικαίωμα “απολογίας”, την ίδια την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια!

Όλα τα παραπάνω συνιστούν κατάφωρη κατάλυση του Συντάγματος, των οικείων Νόμων αλλά κυρίως του Διεθνούς Δικαίου που προφυλάσσει δεσμευτικά τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και αποτρέπει την παραβίαση και τα Βασανιστήρια κατά της Ανθρωπότητας!

 

Οι λόγοι λοιπόν της μακροχρόνιας εξουθενωτικής βασανιστικής παράτασης είναι ξεκάθαρα και εξόχως πολιτικοί, μιας εξουσίας όμως αντιδημοκρατικής, ακραίας αυταρχικής και κατά συνέπεια τιμωρητικοί!

Επιπρόσθετα των ανωτέρω και σχετικά με την πρόσφατη απόφαση 1684/2022 του ΣΤΕ, σας παραθέτουμε το παρακάτω κείμενο:

“Η Ολομέλεια του ΣτΕ αποφάσισε για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους Υγειονομικούς χωρίς να έχει στοιχεία για τις παρενέργειες !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ
Δημοσιεύθηκε το πλήρες κείμενο της αποφάσεως 1684/2022 της Ολομέλειας του ΣτΕ που αφορούσε την αίτηση ακύρωσης της ΠΟΕΔΗΝ κατά των αναστολών εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

 

Στο κείμενο αυτής και ειδικότερα στο σημείο 21 όπου καταγράφεται η άποψη των μειοψηφούντων δικαστών γίνεται μια σοβαρή αποκάλυψη:

“Σημειώνεται δε ότι, παρά την αποστολή των από 7-9-2021, 16-9-2021 και 30-9-2021 υπομνηστικών εγγράφων προς την αρμόδια Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, με τα οποία της ζητήθηκε να γνωρίσει εγγράφως στο Δικαστήριο, μεταξύ άλλων, ποιες είναι οι τυχόν παρενέργειες από τα ως άνω εμβόλια και σε τι ποσοστό ανέρχονται αυτές επί του συνόλου των εμβολιασμών, τόσο στη Χώρα μας, όσο και σε ευρωπαϊκό / διεθνές επίπεδο, δεν προκύπτει ότι υπήρξε απάντηση στα ερωτήματα αυτά.”

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας αγνόησε επιδεικτικά την Ολομέλεια του ΣτΕ και παρά τις τρεις (!!!) έγγραφες οχλήσεις του Δικαστηρίου, δεν απέστειλε στοιχεία για τις παρενέργειες των εμβολίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, αφήνοντας στο σκοτάδι το Δικαστήριο.

Ποιοι ευθύνονται για την απόκρυψη των παρενεργειών από το Δικαστήριο; Ποιοι είναι αυτοί που οδήγησαν έτσι το ΣτΕ σε μια απόφαση που εκλαμβάνει τον εμβολιασμό κατά του covid-19 ως ασφαλή και άρα συνταγματικό;

 

Ποιοι είναι αυτοί που έδωσαν εντολή για την απόκρυψη των στοιχείων των παρενεργειών από το Συμβούλιο της Επικρατείας;

Είναι σαφές ότι υπάρχουν πλέον πολιτικές και ποινικές ευθύνες προσώπων που λειτούργησαν σε βάρος της απονομής της Δικαιοσύνης.

Οι υγειονομικοί σε αναστολή θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να αποκατασταθεί το Δίκαιο του αγώνα μας.

Ζητάμε από τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν το παραπάνω σοβαρότατο συμβάν και να ζητήσουν να μπει ένα τέλος στην υποβάθμιση της Δικαιοσύνης που παρακαλά την Κυβέρνηση για στοιχεία που δεν παίρνει ποτέ.

 

Ζητάμε από την Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων να πάρετε θέση για

αυτήν την απαξιωτική και αντιθεσμική συμπεριφορά της Διοίκησης προς το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο και από τους αρμόδιους Εισαγγελείς να διατάξουν άμεσα τα νόμιμα για να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι που αγνοούν συστηματικά τις παραγγελίες του ΣτΕ, αποκρύπτοντας τις παρενέργειες των εμβολίων.

Ζητάμε τα αυτονόητα για κάθε Ευρωπαϊκό Κράτος Δικαίου. Ή μήπως ζητάμε πολλά;;;

Υγειονομικοί σε Αναστολή υπό Διωγμό!

 

Κατόπιν των ανωτέρω,

Απευθυνόμαστε σε εσάς και τον θεσμικό σας ρόλο, ως οργανωμένα θεσμικά όργανα της Λειτουργίας της Δικαιοσύνης, άρα και της Δημοκρατίας, της υπεράσπισης κάθε Ανθρώπου και της προάσπισης των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των Ανθρώπων έναντι τόσο στην Εκτελεστική Εξουσία, όσο και στην Δικαστική ή σε συνεργασία με Αυτήν!

Κε Πρόεδρε, απευθυνόμαστε προσωπικά σε εσάς και την διττή ιδιότητά σας, ως Προέδρου τόσο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, όσο και του κατά τόπου μεγαλύτερου Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, γνωρίζοντας επιπλέον την ακεραιότητα, την μαχητικότητα και την μεγάλη εμπειρία σας, ως ενεργός Δικηγόρος εξειδικευμένος στο Δημόσιο Δίκαιο, και ζητάμε από εσάς αλλά και από την Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων να πάρετε θέση και να καταδικάσετε όλοι, την απαράδεκτη κυβερνητική πολιτική, αντίστοιχα να εξετάσετε και να ενεργήσετε αυτόβουλα αρμοδίως για τυχόν παρατυπίες της σχετικής Δικαστικής Απόφασης ΣΤΕ, όπως περιγράφεται παραπάνω!

Αιτούμαστε επιπλέον,

 

Να μας υποστηρίξετε έμπρακτα, να διαμαρτυρηθείτε για όλα αυτά, να σταθείτε στο πλάι μας με έμπειρους νομικούς, που διαθέτουν οι Σύλλογοί σας πλείστους!

Ελάχιστοι δυστυχώς συνήγοροι εξ υμών, δέχτηκαν να μας βοηθήσουν και αυτό είναι νομικά παράδοξο!

Όταν ακόμα και ο χειρότερος κακούργος έχει εκ του Νόμου δικαίωμα στην υπεράσπιση, στην νομική έρευνα, δεν εξετάζεται ποτέ σύμφωνα με τον θεσμικό σας ρόλο άλλωστε αν ο οιοσδήποτε πολίτης είναι τελικά αθώος ή ένοχος προκειμένου να τον υπερασπιστείτε, δικαιούται δίκαιη δίκη κλπ και κυρίως είναι κυρίαρχο το τεκμήριο της αθωότητας με την ανάλογη προβολή και δημοσιότητα μέχρις αποδείξεως του εναντίου!

Πολλώ δε μάλλον, ο αθώος Επιστήμων, Επαγγελματίας Υγείας, Υπάλληλος κλπ, για μία προσωπική- ατομική Επιλογή Υγείας!

 

Σας καλούμε να υπερασπιστείστε αλλά και να σεβαστείτε αντίστοιχα την επιλογή μας να μην δεχτούμε μία εκβιασμένη Ιατρική Πράξη στο σώμα μας, με την ίδια προθυμία που υπερασπίζεστε το δικαίωμα σε όλους τους πολίτες, που διώκονται για τις προσωπικές σεξουαλικές ή θρησκευτικές προτιμήσεις τους, καθώς και τα πλήρη δικαιώματα συνανθρώπων που προέρχονται από άλλες χώρες και τόσο άλλα!
Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, είμαστε Επιστήμονες, που σπουδάσαμε και συνιστούμε στον ασθενή τα ασφαλή εμβόλια με ενημερωμένη και όχι εκβιασμένη συγκατάθεση, έχουμε εμβολιαστεί οι ίδιοι πολλάκις, τα παιδιά μας, οι οικογένειες μας!

Αλίμονο, ντροπή για την οργανωμένη επίσημη Πολιτεία δια στόματος Πρωθυπουργού μάλιστα και το ήθος της κοινωνίας μας να μας αποκαλεί μονομερώς χωρίς αντίλογο ψεκασμένους και ανεπαρκείς και κανένα θεσμοθετημένο όργανο προς υπεράσπιση του Πολίτη και των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων να μην Αντιδρά!

Σε ποιον άραγε Επιτρέπει το Δίκαιό μας να μιλάει έτσι απαξιωτικά και ρατσιστικά για μερίδα πολιτών ή για τον οποιονδήποτε και ποιος είναι αρμόδιος να το κρίνει αυτό χωρίς να επεμβαίνει Εισαγγελέας ή οι κατα τόπους Δικηγορικοί Σύλλογοι με προεξάρχουσα την Ολομέλεια???

Σας καλούμε λοιπόν να σταθείτε στο πλευρό μας από εδώ και πέρα πριν καταρρεύσουν τα πάντα, όλοι οι Θεσμοί Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης, για Όλους και για Πάντα!

 

Να αποκατασταθεί η εικόνα της ώρας, που αμαυρώνεται από τέτοιες ενεργειες της εκάστοτε κυβέρνησης, εδώ και στο εξωτερικό!

Σήμερα Εμείς, Αύριο κάποιοι Άλλοι, Εσείς, Όλοι!

Ο Σιωπών δοκεί Συναινείν!

“Ωφελέειν ή μη βλάπτειν”

 

Ζητούμε να μας δεχτείτε να συζητήσουμε από κοντά και κυρίως να τεθεί προς συζήτηση το θέμα μας στην Ολομέλεια των ΔΣ των Συλλόγων σας, με έκδοση σχετικής απόφασης στήριξής μας ως μείζον θέμα απονομής δικαίου, επιβίωσης και αξιοπρέπειας μεγάλης μερίδας Επιστημόνων, Επαγγελματιών Υγείας κλπ Υπαλλήλων των Νοσοκομείων, Ιδιωτικών Διαγνωστικών Κέντρων, Ιατρείων κλπ Νοσοκομειακών Δομών της χώρας!

Είμαστε σίγουροι οτι θα ανταποκριθείτε άμεσα τόσο στο αίτημα συνάντησής μας, όσο και και στην έκκληση έμπρακτης υποστήριξή σας σύμφωνα με τον θεσμικό και επαγγελματικό σας ρόλο, και για αυτό σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Υγειονομικοί σε Αναστολή υπό Διωγμό!

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software