x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

20χρονη φοιτήτρια της ιατρικής πέθανε από καρδιακή προσβολή μία μέρα μετά το εμβόλιο για τον Covid

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μία 20χρονη φοιτήτρια ιατρικής στο Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών έφυγε από τη ζωή, αφού υπέκυψε σε καρδιακή ανακοπή που υπέστει μέσα σε μία ημέρα από τη λήψη του εμβολίου για τον Covid-19, κάνοντας την οικογένεια της να θρηνεί.

Σε μια τραγική ανάρτηση στο Facebook την Τρίτη, η οικογένεια της Ρίγκαν Λιούις σχολίασε ότι «δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα ότι υπάρχει σύνδεση» μεταξύ του πρόωρου θανάτου της και του εμβολίου για Covid που έκανε μία ημέρα πριν, προκειμένου να λάβει μέρος σε κλινικές μελέτες σε σχολή νοσηλευτικής.

 

«Σήμερα, υπέστη καρδιακή ανακοπή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Kearney. Είναι σε αναπνευστήρα και δίνει μάχη για τη ζωή της. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ!»

 

Η Κόνι αργότερα αποκάλυψε ότι η κόρη της «κωδικοποιήθηκε», που σημαίνει ότι ο καρδιακός της ρυθμός μειώθηκε και πέθανε λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με τη νεκρολογία της , η Ρίγκαν «μεγάλωσε στην οικογενειακή φάρμα όπου της άρεσε να είναι κοντά στα ζώα. Της άρεσε να εκπαιδεύει άλογα, να αγωνίζεται με βαρέλια, να ασχολείται με τα βοοειδή και να οδηγεί το φορτηγάκι της».

«Η Ρίγκαν ήταν επίσης ταλαντούχα καλλιτέχνης και της άρεσε η ζωγραφική. Μαζί με τη φροντίδα των ζώων, ήταν καλή στη φροντίδα των ανθρώπων, γεγονός που την οδήγησε να ακολουθήσει μια καριέρα στη νοσηλευτική. Τον Μάιο του 2022 έγινε Πρακτική Νοσοκόμα και εργάστηκε στο Colby Health and Rehab και συνέχιζε τις σπουδές της στο Colby Community College για να λάβει το πτυχίο της στη Νοσηλευτική και να γίνει Εγγεγραμμένη Νοσοκόμα.

 

Τα τελευταία χρόνια, το Infowars έχει επανειλημμένα αναφέρει για τους πρόωρους θανάτους ατόμων που πέθαναν μέσα σε ώρες, ημέρες και εβδομάδες από τη λήψη εμβολίων Covid, με ορισμένους ανθρώπους να λαμβάνουν τα πειραματικά εμβόλια mRNA λόγω εργασιακών εντολών .

Παρά τους πολυάριθμους τεκμηριωμένους θανάτους, οι ιατρικές αρχές συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι «η αιτιώδης συνάφεια δεν ισούται με τη συσχέτιση» και ότι τα εμβόλια είναι εντελώς «ασφαλή και αποτελεσματικά».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software