x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η Ρωσία κινητοποίησε το πυρηνικό υποβρύχιο «K-329 Belgorod»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η Ρωσία κινητοποίησε το πυρηνικό υποβρύχιο για να δοκιμάσει μια τορπίλη. Μπορεί να προκαλέσει ραδιενεργό τσουνάμι!
Ο Οργανισμός του Βορειοατλαντικού Συμφώνου προειδοποίησε τα κράτη μέλη του για την κινητοποίηση του ρωσικού πυρηνικού υποβρυχίου «K-329 Belgorod», το οποίο μεταφέρει τορπίλες Poseidon ”το πυρηνικό όπλο της Αποκάλυψης”, αναφέρει την Κυριακή η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο θα είχε κινητοποιηθεί για να δοκιμάσει μερικές τορπίλες στον Αρκτικό Ωκεανό.
Το ΝΑΤΟ προειδοποιεί ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θέλει να δοκιμάσει μια τορπίλη στον Αρκτικό Ωκεανό.

Το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο Belgorod καθελκύστηκε τον Ιούλιο και επί του παρόντος πιστεύεται ότι είναι βυθισμένο στα νερά της Αρκτικής.

Το ΝΑΤΟ ανησυχεί ότι η αποστολή του είναι να δοκιμάσει την τορπίλη Poseidon, ένα βλήμα που έχει βεληνεκές έως και 10.000 χιλιόμετρα και στη συνέχεια εκρήγνυται κοντά στην ακτή για να προκαλέσει ραδιενεργό τσουνάμι.

 

Το 2018, η Ρωσία παρουσίασε την τορπίλη ως έναν τρόπο για να εγγυηθεί τη στρατιωτική υπεροχή της χώρας, αν και ειδικοί σε πυρηνικά θέματα είπαν ότι το ίδιο αποτέλεσμα θα μπορούσε να επιτευχθεί με ένα ICBM.

O Peter Kuznik, Καθηγητής Ιστορίας και Διευθυντής στο Ινστιτούτο Πυρηνικής Έρευνας του αμερικάνικου πανεπιστημίου της Washington, δηλώνει ότι αν χτυπήσουν με πυρηνικά τη Ρωσία θα πουν ότι το έκανε η ίδια!!!! Ο καθηγητής απαντώντας στο ρητορικό ερώτημα «τι οφείλει να κάνει η Ρωσία αν ένα πυρηνικό χτύπημα εξαπολυθεί εναντίον της;» λέει ότι «αυτοί θα πουν ότι οι Ρώσοι αυτοβομβαρδίζονται!» Η στρατηγική του αποδιοπομπαίου τράγου.

Εκεί επικεντρώνεται πλέον η έκβαση του πολέμου. Ποιά πλευρά θα κάνει το πυρηνικό χτύπημα. Τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν οι αναφορές ότι ενδεχομένως να είναι η Δύση αυτή που θα κάνει το πρώτο πυρηνικό βήμα μπορεί και προβοκατόρικο.

Ο David Petraeus δήλωσε σήμερα ότι εάν χρησιμοποιηθεί ένα «τακτικό» πυρηνικό πυρηνικό όπλο στην Ουκρανία, οι ΗΠΑ θα εξαπολύσουν αμέσως ολοκληρωτικό συμβατικό πόλεμο στη Ρωσία. Έχουν ήδη αποφασίσει εκ των προτέρων να ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο χωρίς καν να συμβουλευτούν το Κογκρέσο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα κατέστρεφαν τα ρωσικά στρατεύματα στην Ουκρανία και θα βύθιζαν τον στόλο της Ρωσίας στη Μαύρη Θάλασσα εάν ο Πούτιν χρησιμοποιούσε πυρηνικά όπλα, προειδοποίησε την Κυριακή ο πρώην διευθυντής της CIA και στρατηγός τεσσάρων αστέρων απόστρατος David Petraeus.

 

Στα μέτωπα του πολέμου μετά την ανακατάληψη του στρατηγικού Λίμαν πόλης 15.000 κατοίκων οι Ουκρανοί αντεπιτέθηκαν στην περιφέρεια Χερσώνας και προχώρησαν 30 χλμ. σε 1 μέρα. Η φαινομενική αδιαφορία της Ρωσίας στα μέτωπα αυτή η κάποια χαλαρότητα υποδηλώνει ότι είναι προειλημμένη η απόφαση της για χρήση τακτικών πυρηνικών και θεωρεί δεδομένη την έκβαση;

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software