x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Dr. Paul Alexander: «Το εμβόλιο θα ΒΛΑΨΕΙ το παιδί σας – ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών

Ο Paul Elias Alexander είναι Καναδός ερευνητής υγείας και πρώην αξιωματούχος της κυβέρνησης Trump στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Οι γονείς πρέπει να καταλάβουν το εξής. Το παιδί σας έχει μηδενικό στατιστικό κίνδυνο σοβαρής νόσου ή έκβασης, θανάτου κτλ. ΣΕ ολόκληρη την πανδημία!!!

 

Προκαλώ οποιονδήποτε με ακούει, προκαλώ τον Fauci, την Walensky, τον Francis Collins, τον Bourla, τον Bancel, οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε υπηρεσία στην Αμερική, οποιονδήποτε συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, φέρτε μας ένα παιδί, ένα, από ολόκληρο τον πλανήτη το οποίο να νόσησε από covid και να πέθανε.

Δεν μπορείτε!!!! Κανένα παιδί που μολύνθηκε από covid το οποίο ήταν υγιές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν κόλλησε covid και πέθανε!!! Ούτε ένα!!! Αυτά είναι τα στοιχεία.

Και το γνωρίζουν και λένε ψέματα στον κόσμο!!!!

Προσπαθούν να χορηγήσουν στα παιδιά μια ένεση η οποία ρέπει προς τις βλάβες, που προκαλεί μυοκαρδίτιδα, προκαλεί περικαρδίτιδα, θρομβώσεις, αιμορραγίες κτλ.

 

Εκλιπαρώ τους γονείς. Το παιδί σας έχει μηδενικό κίνδυνο. Το εμβόλιο δεν παρέχει κανένα όφελος. Είναι ένα μη-εξουδετερωτικό, μη-αποστειρωτικό εμβόλιο. Και θα βλάψει το παιδί σας.

Μην χορηγείτε στο παιδί σας αυτές τις ενέσεις!!!! Τελεία και παύλα».

https://rumble.com/v1lw5p8-dr.-paul-alexander-.html

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software