x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τρομερή πρόκληση: Tουρκικό αεροσκάφος στα 50 μίλια από την Αθήνα!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Tις τελευταίες ώρες (το αεροσκάφος έφτασε στην καρδιά του Αιγαίου γύρω στις 11:30 CEST), ένα ATR P-72MPA του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού (αρ. Αδ, TCB-754 – διακριτικό MARTI94) εκτελεί αποστολή περιπολίας στο Αιγαίο Πέλαγος, φτάνοντας σε απόσταση μικρότερη των 50 μιλίων από την Αθήνα!

Πρόκειται φυσικά για αποστολή κατασκοπείας, καθώς το συγκεκριμένο αεροσκάφος «αεροναυτικής συνεργασίας», ειδικεύεται μεταξύ άλλων στον εντοπισμό υποβρυχίων.

Η προσπάθεια εντοπισμού των θέσεων των ελληνικών υποβρυχίων από πλευράς της Τουρκίας, γιατί περί αυτού πρόκειται, είναι πλέον αναίσχυντη, προκλητική και παραμένει αναπάντητη κατά παραβίαση κάθε κανόνα προστασίας της εθνικής μας ασφαλείας.

Το ATR 72MP σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, διαθέτει δυνατότητες που επιτρέπουν την παρακολούθηση της θαλάσσιας κυκλοφορίας, την περιπολία αποκλειστικών οικονομικών ζωνών (ΑΟΖ), όπως καθώς και επιχειρήσεις Έρευνας και Διάσωσης (SAR). Το αεροσκάφος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά προσωπικού και υλικών και μπορεί να εκτελέσει αποστολές ανθυποβρυχιακού πολέμου (ASW), αλλά και ηλεκτρονικού πολέμου.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software