x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Εφιαλτική επιβεβαίωση από MRIs: Η μυοκαρδίτιδα από εμβόλιο Pfizer/Moderna, δεν θεραπεύεται

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Έκθεση του CDC επιβεβαιώνει τα εφιαλτικά αποτελέσματα που δείχνουν οι MRI των ασθενών

Έκθεση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, (CDC), αποκαλύπτει πως οι «εμβολιασμένοι» νέοι που υπέφεραν από φλεγμονές στην καρδιά, μυοκαρδίτιδα – περικαρδίτιδα, είχαν μη φυσιολογικές μαγνητικές τομογραφίες (MRI) πολλούς μήνες αργότερα.

Η πλειονότητα των νεαρών Αμερικανών που υπέστησαν καρδιακή φλεγμονή μετά τη λήψη εμβολίου για τον COVID-19, αυτή η φλεγμονή εμφάνιζε έντονο αποτύπωμα βλάβης στην καρδιά, δίνοντας μη φυσιολογικά αποτελέσματα μαγνητικής τομογραφίας (MRI), σύμφωνα με την νέα μελέτη.

Οι ερευνητές του CDC παρακολούθησαν νέους που εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα, μια μορφή καρδιακής φλεγμονής, μετά τη λήψη των εμβολίων Pfizer ή Moderna για τον COVID-19, τα οποία χρησιμοποιούν την τεχνολογία αγγελιοφόρου RNA (mRNA).

 

Οι ερευνητές ανέφεραν στο The Lancet αποτελέσματα από έρευνες που συμπλήρωσαν οι νεαροί Αμερικανοί και οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης τους.

Περιλάμβαναν αποτελέσματα από το 47% των 836 ασθενών ηλικίας 12 έως 29 ετών που εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό τουλάχιστον 90 ημέρες πριν από τη συμπλήρωση της έρευνας από τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης και αναφέρθηκε η νόσησή τους στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου.

Περίπου το 81% των ασθενών που συμπεριλήφθηκαν θεωρήθηκαν από τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης ότι είχαν αναρρώσει πλήρως ή «πιθανότατα πλήρως» από μυοκαρδίτιδα.

Ωστόσο, σχεδόν οι μισοί από τους ασθενείς συνέχισαν να αναφέρουν συμπτώματα, συμπεριλαμβανομένου του πόνου στο στήθος.

 

Και μεταξύ των 151 ασθενών που είχαν αποτελέσματα παρακολούθησης καρδιακής μαγνητικής τομογραφίας, το 54% είχε ένα μη φυσιολογικό εύρημα, όπως οίδημα και ουλές.

Τα ευρήματα

«Οι ενδείξεις συνεχιζόμενης μυοκαρδίτιδας σε καρδιακές μαγνητικές τομογραφίες παρακολούθησης με βάση τα τροποποιημένα κριτήρια Lake Louise ήταν ασυνήθιστες», έγραψαν οι ερευνητές του CDC.

«Ωστόσο, σύμφωνα με τις λίγες δημοσιευμένες σειρές περιστατικών μυοκαρδίτιδας μετά από εμβολιασμό με mRNA κατά του COVID-19, παρατηρήσαμε ότι σχεδόν οι μισοί ασθενείς (71/151) με παρακολούθηση καρδιακών μαγνητικών τομογράφων είχαν υπολειπόμενη όψιμη ενίσχυση του γαδολινίου, υποδηλώνοντας μυοκαρδιακή ουλή».

 

Σε ορισμένους από τους ασθενείς, η αρχική καρδιακή απεικόνιση ήταν φυσιολογική, αλλά η απεικόνιση παρακολούθησης μετά από αρκετούς μήνες ήταν μη φυσιολογική, γεγονός που μπορεί να υποδεικνύει ότι η κατάσταση επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου.

«Το CDC διενεργεί πρόσθετη παρακολούθηση σε ασθενείς που δεν θεωρούνταν ότι έχουν αναρρώσει τουλάχιστον 12 μήνες από την έναρξη των συμπτωμάτων, για να κατανοήσουν καλύτερα τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματά τους», δήλωσαν οι ερευνητές.

Ο Ian Kracalik, ένας ερευνητής του CDC και κύριος συγγραφέας, δεν απάντησε σε ερωτήσεις που εστάλησαν μέσω email από το The Epoch Times.

Τι λένε καρδιολόγοι

 

Ο Δρ. Anish Koka, καρδιολόγος στην Πενσυλβάνια, είπε ότι η μελέτη «θα πρέπει να διαλύσει τη γελοία ιδέα ότι η κλινική μυοκαρδίτιδα – μια ασθένεια που έρχεται στο φως όταν έχετε πόνο στο στήθος επειδή τα κύτταρα στην καρδιά σας πεθαίνουν – είναι ήπια».

Ο Koka, γράφοντας στο Substack, είπε ότι πολλές από τις ανωμαλίες που εντοπίστηκαν στις μαγνητικές τομογραφίες το «πλέον πιθανό» είναι να σχετίζονται με μυοκαρδίτιδα.

Το CDC είπε ότι τα τρέχοντα στοιχεία υποστηρίζουν μια αιτιολογική σχέση μεταξύ των εμβολίων που βασίζονται σε mRNA και δύο μορφών καρδιακής φλεγμονής, της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας.

«Είναι πολύ πιθανό να είναι πραγματικές ουλές.

 

Τo ερώτημα είναι τι σημαίνουν αυτές οι ουλές μακροπρόθεσμα.
Kαι η καλύτερη απάντηση είναι ότι δεν ξέρουμε», είπε ο Κόκα.

Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

Οι αναφορές στη VAERS υποδεικνύουν ότι οι νέοι, ιδιαίτερα οι νέοι άνδρες, διατρέχουν 5 φορές υψηλότερο από τον αναμενόμενο κίνδυνο καρδιακής φλεγμονής μετά τη λήψη των εμβόλων Pfizer ή Moderna.

Το υψηλότερο αναφερόμενο ποσοστό είναι 78,7 ανά εκατομμύριο χορηγούμενες δόσεις, για άνδρες μεταξύ 16 και 17 ετών, δήλωσε το CDC νωρίτερα τον Σεπτέμβριο.

 

Ορισμένες αναλύσεις κινδύνου-οφέλους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι κίνδυνοι για τους υγιείς νέους από τα εμβόλια υπερτερούν των οφελών.

Παρά το γεγονός ότι οι ερευνητές του CDC στη νέα μελέτη επιμένουν πως «η υψηλότερη από την αναμενόμενη εμφάνιση μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19, δεν αναιρεί το γεγονός ότι τα οφέλη από τα εμβόλια mRNA COVID-19 έχουν αποδειχθεί ότι υπερτερούν του κινδύνου μυοκαρδίτιδας», αναφερόμενοι σε δύο έγγραφα από τον Ιούλιο 2021 και τον Απρίλιο.2022, τα αποτελέσματα μιας ακόμη μελέτης τους διαψεύδουν, όπως και οι αναφορές γιατρών.

Ο Δρ. Peter McCullough, ένας καρδιολόγος στο Τέξας, είπε στο Twitter ότι ο κίνδυνος παρενεργειών για τους νέους είναι ένας «ισχυρός λόγος» για να αρνηθούν να εμβολιαστούν, καθώς τόνισε τα αποτελέσματα από τη νέα εφημερίδα.
Ο McCullough είπε ότι έχει δει νέους στο ιατρείο του με μη φυσιολογικά ευρήματα περισσότερο από ένα χρόνο μετά τον εμβολιασμό.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software