x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σοκ για νοικοκυριά και επιχειρήσεις: Έρχονται νέες αυξήσεις στη βενζίνη!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Δεν έχουν τελειωμό οι αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων με την αβεβαιότητα να συνεχίζεται για το μέχρι πού μπορεί να φτάσουν! Η αγωνία των οδηγών είναι μεγάλη και ο οικονομικός «πόλεμος» δεν είναι απλά και μόνο ένα γεγονός, αλλά μία πραγματικότητα! 

Για πρώτη φορά χθες, Πέμπτη 10/3, η τιμή της αμόλυβδης ξεπέρασε το φράγμα των 2 ευρώ στα διυλιστήρια. Η ανοδική της πορεία αναμένεται να συνεχιστεί όπως όλα δείχνουν και τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας, Μιχάλης Κιούσης. «Οι τιμές που βλέπουμε σήμερα στα καύσιμα δεν είναι αποτέλεσμα μόνο του πολέμου στην Ουκρανία, καθώς η ανοδική τους πορεία έχει ξεκινήσει εδώ και 14 μήνες. Κανείς δεν ξέρει πού θα φτάσει η τιμή» είπε με νόημα ο κ. Κιούσης.

Μάλιστα, χαρακτήρισε ως επιτατική την ανάγκη να μειωθούν οι φόροι στα καύσιμα, ειδικά σε αυτή την περίσταση και είπε ότι η μείωση του ΦΠΑ είναι ευκολότερη από τη μείωση του ΕΦΚ και μάλιστα λόγω της ανόδου των τιμών δεν θα φέρει και μείωση των εσόδων, άρα πρόβλημα στα δημόσια ταμεία. Την ίδια ώρα, αντιπρόεδρος Πρατηριούχων, Γιώργος Ασμάτογλου έχει μία διαφορετική οπτική στο θέμα των τιμών στα καύσιμα. «Το επόμενο τριήμερο θα δούμε μειωμένες τιμές στα καύσιμα» ανέφερε με νόημα.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software