x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ - Κρατικό Νίκαιας: Νοσηλεύτρια έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ δούλευε

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ένα ακόμη σοκαριστικό γεγονός σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής προκαλεί ερωτήματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα νοσηλευτικά ιδρύματα στη χώρα μας.

Μία νοσηλεύτρια υπέστη ηλεκτροπληξία το πρωί της Τρίτης στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Η γυναίκα ηλικίας 25 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε σε θάλαμο covid του νοσοκομείου και νοσηλεύονταν 11 ασθενείς, προκειμένου να τους παράσχει βοήθεια. Εκεί χτυπήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς ο θάλαμος είναι και πολύ κακή κατάσταση, με καλώδια γυμνά εκτεθειμένα.

Παρόλο που η διοίκηση του νοσοκομείου είχε ενημερωθεί για την κατάσταση και τους κινδύνους που εγκυμονεί η έκθεση των γυμνών καλωδίων, δεν έγινε τίποτα απολύτως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και του δημοσιογράφου Δημήτρη Λάππα, η διοίκηση του νοσοκομείου, και συγκεκριμένα ο διοικητής του νοσοκομείου, ζήτησε να μην βγει το θέμα στην επιφάνεια και να μην δοθεί συνέχεια στο θέμα, καθώς, όπως υποστηρίζει η πλευρά του νοσοκομείου, οι ευθύνες θα πέσουν στην τεχνική υπηρεσία που έχει την αρμοδιότητα.

Η γυναίκα, που το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε το σώμα της, νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική, είναι υπό παρακολούθηση, καθώς δεν ήταν απλό περιστατικό. Η υγεία της δεν κινδυνεύει ωστόσο πρέπει να μείνει υπό παρακολούθηση 48 ώρες.

«Δεν είναι ευθύνη δική μου, είναι της τεχνικής υπηρεσίας», φέρεται να έχει υποστηρίξει ο διοικητής του νοσοκομείου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software