x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«ΒΟΜΒΑ» από τις ΗΠΑ: Έτσι θα τιμωρούνται οι γιατροί που δεν θα ακολουθούν την κεντρική γραμμή

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τέτοια χούντα θα ζήλευε και ο Στάλιν…

Το κοινοβούλιο της Καλιφόρνιας υπό την ηγεσία των Δημοκρατικών ενέκρινε σχετικά πρόσφατα ένα νομοσχέδιο που θα τιμωρεί τους γιατρούς που «διαδίδουν παραπληροφόρηση» σχετικά με το εμβόλιο για τον COVID-19.

Το νομοσχέδιο, που ονομάζεται AB 2098 , θα επιτρέψει στο Ιατρικό Συμβούλιο της Καλιφόρνια να αποκλείσει τους γιατρούς που παρεκκλίνουν από την επίσημη αφήγηση για τον COVID.

Όπως αναφέρουν οι New York Times :

 

«Ο νόμος θα χαρακτηρίζει την διάδοση ψευδών ή παραπλανητικών ιατρικών πληροφοριών σε ασθενείς ως «αντιεπαγγελματική συμπεριφορά», με την επιφύλαξη τιμωρίας από την υπηρεσία που χορηγεί ιατρική άδεια, τουτέστιν το Ιατρικό Συμβούλιο της Καλιφόρνια. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την αναστολή ή την ανάκληση της άδειας γιατρού να ασκεί ιατρική στο κράτος.

Ενώ η νομοθεσία έχει εγείρει ανησυχίες για την ελευθερία του λόγου, οι χορηγοί του νομοσχεδίου δήλωσαν ότι η εκτεταμένη βλάβη που προκαλείται από ψευδείς πληροφορίες απαιτούσε τον αποκλεισμό ανίκανων ή κακοπροαίρετων γιατρών (όσων δηλαδή λένε την αλήθεια για τα εμβόλια: ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ)».

Δείτε το ρεπορτάζ:

https://rumble.com/v1klwa1--n-covid.html

 

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software